Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A diplomatáknak nincs sofőrjük...

A diplomatáknak nincs sofőrjük? Mikor van zászló a kocsin?

Figyelt kérdés

Neten láttam egy olyat,hogy az új Mercedes eleje a sínen a villamos meg bele ment, kocsi összetörve!

Értem én,hogy ott parkol,ahol akar,de nem gondolkodik,hogy a villamos neki mehet? Vagy úgy van vele,mint a gyalogosok,akik átrohangálnak az úton,hogy a kocsi úgy is megáll,nem akar a sofőrje börtönbe menni? A villamos is majd meg áll,mert nem akarja összetörni?

Miért jó,hogy az ember magának csinál kárt? Kiváncsi vagyok,hogyan számoltak ezzel el. Mivel magyarázza kimagát a sofőpr,hogy hogyan került a sinre a kocsi..

2017. jan. 1. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:

A diplomatáknak nincs sofőrjük. A nagyköveteknek van, meg komolyabb diplomáciai képviseletek esetében még 1-2 magasabb beosztású diplomatának. Zászlót akkor tesznek ki, amikor a nagykövet is az autóban utazik.

Diplomáciai mentességet élveznek az adott országban, lehetetlenség megfogni őket.

2017. jan. 1. 11:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem az ő autója. Ha összetörik, kap másikat.
2017. jan. 1. 11:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy a sínen parkolt. A villamoson is van fék hogy megálljon ha van valami a sínen.

Balesetek meg történnek mindenkivel.

2017. jan. 1. 14:51
 4/5 A kérdező kommentje:

[link]

Egyértelműen látszik,hogy bele lóg a villamos pályába. Normális ember ránéz az autójára parkoláskor,hogy nem lóg ki vagy nincs nagyon a másik autón vagy valami.. esetleg azért,hogy nem vágjanak oda a kocsijának.. A villamos kötött pályán halad nem tud kerülni és ha azt nézzük mindig ugyan azt az egy helyet foglalja és amikor valaki parkol,akkor látja,hogy hol mennyi hely van még vagy esetleg az útban van.. Szerintem ezzel a diplomata dologgal kezdhetnének valamit,mert ez látszódik,hogy szándékos dolog..az ilyet büntethetnék..

Akkor ennyi erővel,amikor valaki kiugrik eléd,akkor mondhatod magad azt,hogy van fék a kocsidon,hát meg kellett volna,hogy állj..

Ez a diplomatáknak minden szabad dolog ez kb olyan,hogy az ember azt is megteszi szó nélkül amit nem akar.. beállna mindennap keresztbe az Andrássy úton és tűrnék,hogy ha ott áll,akkor ott áll..mintha természetes dolog lenne az ott..

Ezen a kép láttán úgy vagyok,hogy felháborító szerintem.

2017. jan. 1. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez nem parkolt, hanem a villamos elé kanyarodott. Parkoló autónak nem fog nekimenni a tuja.
2017. jan. 1. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!