Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mtz 50 alkatrészek?

Mtz 50 alkatrészek?

Figyelt kérdés
Mtz 50 et szeretnék vásárolni. Hallottam hogy egyszerűbb, igénytelenebb mint a 80as. Az érdekelne, hogy alkatrészellátás milyen hozzá? A hirdetési között sok olyat olvastam, hogy 80as alkatrészekkel van "tuningolva ". Ez azért van, mert 50eshez nem gyártanak alkatrészeket, vagy amolyan sufnituning?

2016. dec. 30. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:
A 50-es és 80-as MTZ motorja ugyan az.
2016. dec. 30. 23:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Elballagsz a legközelebbi Agrokerbe és megkérded milyük van hozzá.
2016. dec. 30. 23:38
 3/8 bamboochatheone ***** válasza:
Ha teheted akkor inkább egy 80ast vegyél. Sokkal másabb de kicsit sem bonyolultabb.
2016. dec. 31. 08:05
 4/8 A kérdező kommentje:
mindenképpen előkamrás dízelt szeretnék, a 80as tudtommal már közvetlen befecskendezésű..
2016. dec. 31. 10:04
 5/8 bamboochatheone ***** válasza:
Pedig egy 80ast jobban tudnál használni. Erősebb és van benne difizár.
2017. jan. 1. 01:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Az 50-es difizárját a padlón, középtájt lévő taposókarral kell működtetni. A 80-asét viszont a kormányszervóból jövő olajnyomás kapcsolja.A mivel találkoztam, mindben át volt alakítva levegős kapcsolásúra, mert a kopott tömítések miatt teliszórta a féket olajjal.
2017. jan. 3. 00:17
 7/8 anonim ***** válasza:

A 80-ashoz biztos kapsz alkatrészt, az 50-eshez már nem biztos, esetleg bontásból, főleg a motorhoz.

Én biztos nem ragaszkodnék hozzá, csak mert gondolom azért kellene neked olyan mert könnyebben indul a 4 izzítógyertya miatt! A taposós difi jó benne, biztosabb mint az olajos, de azon állhatsz ha kell éppen.

A 80-as pörgősebb, de gyorsabb is annyival közúton, és van felező benne.

2017. jan. 10. 00:00
 8/8 anonim ***** válasza:

"A 50-es és 80-as MTZ motorja ugyan az."

Ez a kijelentés nem állja meg a helyét! :P Mondjuk ami a legszembetűnőbb az, hogy a hengerfej eleve nem az a kamrásnak, mint a 80-asnak. A főtengely súlyozott a 80-asénak, mert ott nagyobb a fordulat.

2017. jan. 10. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!