Miert nem indul az autom?
Figyelt kérdés
Vw Bora, 16 eves.
Este 6 korul probaltam be inditani, ilyen hidegbe masodjara mindig sikerult. Most az elso utan a motor nem is porog,csak egy kattogast hallok. Mi lehet a gond?
2016. dec. 30. 20:33
11/24 anonim válasza:
Csak egyszerűen megnyomtam a távirányítón a beriasztást, majd még egyszer, és úgy már működött
12/24 A kérdező kommentje:
amikor kontaktot adok ezt irja ki a megtett kilometereknel "service 300km"
2016. dec. 30. 20:55
13/24 anonim válasza:
Az a kilométer szerinti kötelező szervízre hívja fel a figyelmedet, de attól még kéne indulnia
14/24 A kérdező kommentje:
akkut feltoltottem, van ismerosom aki ert hozza, remelem tud vele kezdeni valamit
2016. dec. 30. 20:59
15/24 anonim válasza:
Hát ja az a legbiztosabb megoldás, remélem sikerül
16/24 A kérdező kommentje:
delutan el kellene utazzak, remelem nem nagy gond van :D
2016. dec. 30. 21:01
17/24 anonim válasza:
Nekem is egyszer volta ilyen, megvettük a Mazdát és leállítottuk, monda a csávó, hogy tré az aksi úgyhogy tettem bele másikat, erre nem indult, minden bajom volt, mire kijött a szerelő és ráütögette a sarukat, és azóta is használom gond nélkül az autót, próbáld meg a sarukat megtisztítani. Ha meg sikerült megtudni a hiba okát, kérlek osszad meg velünk. Köszi.
18/24 A kérdező kommentje:
en koszonom, majd holnap :D
2016. dec. 30. 21:13
19/24 A kérdező kommentje:
de ha a sarukkal van a hiba... a vilagas, radio megy a kocsiban..
2016. dec. 30. 21:14
20/24 anonim válasza:
Az hogy az akkut feltetted töltőre és levetted X óra múlva nem azt jelenti hogy az jó is.Hány éves az az akkumulátor? Mérjétek indítózás közben is a feszültséget hogy mennyire esik le.Mert ugyebár lehet hogy te feltöltötted az akkut,de nem tud annyi indítóáramot leadni már mint amennyit kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!