Ford Focus vagy Fiat Stilo vagy Mazda 3?
Sziasztok! Mindhárom autó 5 ajtós változatban, 1.6-os benzinmotorral, és 2004-2006 körüli gyártási évvel, 120 000 km feletti futással (max 150-160 000 km) a kiszemelt. Melyiket lenne érdemesebb?
Személyes tapasztalatom a Fiat Stilo-val van, 1.9-es JTD motorral. Az nagyon jó volt, kényelmes, fürge, stabil, nem volt gond vele, de cégesként használtam kb 20 000 km-n át fél évig. A Mazda 3, ill. Ford Focus-al nincs tapasztalatom.
A lényeg az lenne, hogy ne a földön ülljek benne annyira, kényelmes legyen, ne kelljen hetente szervízbe hordani, fogyasztás annyira nem lényeges, de azért 10 literbe férjen bele vegyesben. Első autó lenne, a keret mindennel együtt 1 millió forint.
Kipróbáltam ma a Mazda 3-at, és a Fiat Stilo-t. A Fiat fényévekkel jobb volt, kényelmesebb, fürgébb, kevesebb km is volt benne. Fordba csak beültem, de azzal nem mentem. Ford sem volt rossz, de akkor válik el, ha majd megyek vele egy kört jövő kedden.
Köszönöm a válaszaitokat! Boldog új évet előre is mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!