Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes-Benz w210 Vagy Audi...

Mercedes-Benz w210 Vagy Audi a6 c5?

Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:

w210 a legpudvább Merci ami létezik pedig nagy Mercis vagyok! Viszont nincs az az Audi amiért pénzt adnék, mert a Mercikből van RWD, míg Audiból csak fwd vagy 4wd!

Milyen árban nézed és milyen motorral? Mert W210 árban vagy már drágábban mennek a megkímélt szép W124 -k.

Kintről behozni vagy itthon márka klubon belül kivárni míg lenne egy szép kéziváltós W124-300-24v tetőablakkal az nagyon patika lenne, akár motorhibásat olcsón és a legutolsó 3.2es M104 -et összehozni bele, mert sajna 3.2 még a 124ben nem volt, de 140ben volt és sok 140et elbontanak.

Ha meg nem szeretnél a w210nél öregebb autót és német sportos limuzin akkor E39 abból egy 528i kézivel nagyon baba tud lenni!

2016. dec. 28. 06:19
 2/4 anonim ***** válasza:
A legnagyobb magabiztossággal sikerült kivalasztanod az akkori korszak két legszarabb legnyűgösebb autóját!Igazabol vedd azt amelyik jobban tetszik,mert igazáből mindkettő egy anyagi csőd csak az egyiknek csillag van az elejen a masiknak meg 4 karika......
2016. dec. 28. 07:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Sokkal jobb a C5-ös Audi A6, és nem igaz, hogy problémás lenne, csak a 2.5 TDI motor kerülendő (bár az sem olyan vészes). A többi motorral jó.

A W210-es Mercit én egy jó autónak tartom (sokan mondják, hogy silány, stb). Igazából nagyon jó és minőségi autó, csak egy gond van vele, de az teljesen kizáró jellegű: elporlad szó szerint az összes, egyszerűen szörnyű. Szomszédomnak van egy nagy becsben tartott W210-ese, soha egy éjszakát sem töltött a szabadban, és amúgy is keveset volt használva, alig van benne kilóméter. De az alja már szinte lyukas, a sárvédőkről messzire virít a rozsda. Cserében az Audik alig rozsdáznak, csak amelyik törve volt, azokkal van gond. Így ha rozsdás A6-ost találsz, azt tudhatod, hogy törve volt.

2016. dec. 28. 08:55
 4/4 walk w1th mee ***** válasza:

w210es merci tetszik a legjobban az akkori korból:) egy 2.2CDI már elgurulgat,egy 2.7es vagy egy 3.2es CDI-t nézegetnék abból,az már megy rendesen.nekem nagyon tetsznek ezek a mercik,ilyet akartam csak nemtaláltam megfelelőt és végül 320d lett,kicsi de ugrik m1 is.

audi a6ból meg ha veszel akkor a 2.5-est de ne a 150 lovast hanem a 163 ast vedd és ne quatrot és ne automatát,kevesebb hibalehetőség.:)

2016. dec. 29. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!