Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy új garnitúra gumi...

Vettem egy új garnitúra gumi lábtörlőt, de nagyon erős gumi szaga van. Mivel lehet eltüntetni a szagát?

Figyelt kérdés
Tetszik, mert könnyen tisztítható, nem gyűjti annyira a koszt, mint a szövet, de olyan erős szagot áraszt ki magából. Szilikonnal lefújni esetleg?

2016. dec. 26. 11:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

ÉN is így vagyok vele utolsó! Pedig direkt meg is szagoltam, és ott nem volt erős szaga... Az lesz, hogy kiveszem, lemosom szappanos vízzel, leöblítem, és hagyom megszáradni az erkélyen.

Miért van az, hogy ebben a mai világban az olcsó dolgok nagyon szarok, a drágák meg szimplán szar minőségűek?

2016. dec. 26. 14:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Miért az obiban kell venni univerzális semmire sem valót, amikor google 2 perc keresés, 2 perc megrendelés aztán hozza a futár pár nap múlva. Nekem 8e ft volt az utángyártott, gyári rögzítési pontokhoz illeszkedő gumiszőnyeg, minőségre jó, VANÍLIA illata volt eredetileg(leírásban szerepelt is). Ja és nem azért volt ilyen olcsó mert népautóm van, ellenkezőleg, Volvoból még mindig sokkal kevesebb van az utakon mint az átlag autókból.
2016. dec. 26. 14:22
 13/17 anonim ***** válasza:

hol 8e jó minőségű? Publikálhatnád!

Köszi

2016. dec. 26. 14:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja a kérdésre a válasz lemaradt. Mostni sikálni szappanos, mosógatószeres vízben, esetleg áztatni is éjszakára, a guminak baja nem lesz tőle.
2016. dec. 26. 14:25
 15/17 anonim ***** válasza:

[link]

nekem konkrétan ez a termék van, illeszkedik, nem büdös, teszi a dolgát...

2016. dec. 26. 14:27
 16/17 JulesTS ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de én is emiatt dobtam ki egy jó alakú gumi szőnyeg garnitúrát... Nyáron heteken át napoztattam, többféle mosószerrel lemostam, illatosítóval befújtam. De ha egy estét bent volt a kocsiban, akkor reggelre erős gumiszagú lett az utastér. Ki is dobtam és vettem méret pontos szövet szőnyeg és ha koszos lesz nagynyomású mosóval tisztítom. Nem sokkal körülményesebb, de sokkal szebb mint a gumi szőnyeg...
2016. dec. 26. 14:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha friss kutyaszarba lépsz, mielőtt beülsz a kocsiba, garantáltan nem érzed a gumiszagot.
2016. dec. 27. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!