Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat stilo Opel Astra vagy Vw...

Fiat stilo Opel Astra vagy Vw Golf?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy autót nézegettem az interneten őket és végül le szűkítettem erre a 3-ra de nem tudom hogy melyik legyen tudnátok segíteni pl: megírni a tipushibákat vagy hogy ti melyiket választanátok.
2016. dec. 25. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Benzin vagy dízel? Ár? Évjárat? Városban vagy azon kívül használod?
2016. dec. 25. 15:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Citroën C4, Peugeot 307-et nem irnam le. Szepek, modernek, es olcsok.
2016. dec. 25. 15:40
 3/7 gon99 ***** válasza:
0%
Citroën C4, Peugeot 307 nem véletlenül olcsók! francia trágyák eszedbe ne jusson! Fiatról ugyan ez a véleményem csak olasz kaki egy kutya szar szar Opel fapados semmit mondó autó ha szeretsz vezetni vagy sokat vezetsz nem javaslom VW golf egy igen jó választás főleg az 1.6 szívó de más német vagy japán autó is jó választás esetleg Mazda 3 Honda civic stb remélem segítettem! :)
2016. dec. 25. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Persze a fosvágen... egyhat... 105 ló... minden csak nem élvezet. A 4-es Golf belseje meg tizen x évesen valami borzalmas ahogy kinéz. Hámlik benne minden, kopik a festék a kapcsolókról.

Én az 1.8-as G Astrát javasolnám 125 lóval. Megbízható, megy is, meg nem hámlik a belseje.

De még mindig a sötétben taperolunk mert kérdező semmi támpontot nem írtál.

2016. dec. 25. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:
A Stilo nagyon király autó lenne, ha nem lenne sz*r az egész elektronikája. De az olyan szinten sz*r, hogy sajnos menekülni kell az összes Stilótól.
2016. dec. 25. 21:44
 6/7 gon99 ***** válasza:
40%
Kedves uram a Golfok megbízhatóságával semmi gond nincs az meg hogy lejön a festék hát más gondom ne legyen az autómmal egy ilyen idős autó tényleg nem szép de ez mindre igaz! Nem véletlenül lett kultusz autó és kategóriája legjobbja az fasztráktól biztos jobb mivel a német suzukinak felel meg kb annyira fapados :)
2016. dec. 26. 11:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Valaki mondja már meg, hogy mi a gond a Stilo-k elektronikájával? Komolyan akarom tudni.

Az a helyzet, hogy én kettőt is hajtottam párhuzamosan, a sajátom 1.6-os volt, a céges 1.9 JTD. Sajátomat 12 évig nyűztem, 411 000 km-el adtam el, a cégest 8500 km-től hajtottam 388 000 km-ig, azóta más használja, mert én kisteherre ültem, viszont még ma is megy az a Stilo. Egyikben sem volt elektronikai gond. Sajnos IV-es Golfhoz is volt szerencsém, szerencsére csak rövid ideig, de az a TDI motor a JTD-hez képest egy nulla volt. Különösebb gond nem volt vele, annyi, hogy nem feküdte úgy az utat, mint a Stilo, meg ugye a motor, amit fentebb írtam.

2016. dec. 28. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!