Suzuki Swift vagy Peugeot 407 melyik az amelyik hosszabb
élettartalmú?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy szeretnék kocsit venni és ezen a kettőn gondolkozom, a Peugeot 407-es (2006os kiadás, 180000km-rel) drágább de kinézetre, tudásra jobb de viszont amiket halottam a Peugeotról az nem fényes (motorügyileg, karbantartásilag).... elég drágák az alkatrészek. A Suzuki Swift (2006-os kiadás, 80000km-rel) pedig olcsóbb viszont kevesebbet tud, de csak jókat hallok róla (egyszerűbben szerelhető, olcsóbb alkatrészek).
Peugeot tényleg kényelmes jól felszerelt szép modern autó de francia megbízhatatlan ami elromolhat minden el is fog a Buzukinak a motorja aránylag megbízhatóbb de messze nem olyan mint a régik és messze nem német vagy japán szinten kényelmetlen rossz vezetni kis motorok és minden kis apróság tönkre megy benne egyiket sem ajánlom mivel a két autó között rengetek méret különbség van ezért gondolom nyitottabb vagy Mazda Honda Toyota esetleg Kia Ford illetve Bmw Mercedes stb márkákban gondolkodj azt javaslom még ha öregebbet is tudsz vásárolni a pénzedért és 2.0 motort vagy nagyobbat ha rám hallgatsz nem bánod meg ! :)
2016. dec. 24. 22:45
6/16 anonim válasza:
Utolsó takaródj már vissza a német szarodba és sátorozz le egy szerviz előtt amég megpróbàlsz saját gondolatként kibüfögni pár marhaságot amit más verébtől hallottál.
Swift semmivel nem kevesebb,franciák csak szart gyártanak felcukrozva. Inkàbb kevesebb felszereltség legyen,de az legalàbb működik .
2016. dec. 25. 18:29
7/16 anonim válasza:
Swift!!!! Én a 2006-os Swiftemet 170.000. km-el adtam el, újszerű állapotban.
Cserebere alig volt csak a kötelezők. Kiváló autó!!!!
2016. dec. 25. 20:28
8/16 A kérdező kommentje:
Németet nem szeretnék, mivel az is elég drága (javításilag, alkatrészileg) ezért gondolkozta a Swiften mivel megbízhatóbb autó mint egy német Mercedes.
2016. dec. 25. 20:56
9/16 gon99 válasza:
Kedves uraim a Swift igenis rossz autó attól h nem telik másra még nem lesz a többi rossz 170e km úristen ezt komolyan mondta? a Toyota Hiace autómba 467e km van és még csak tömítést kellett cserélnem a váltóban (12e) Kedves kérdező igen a német autók drágábbak és a szervizelésük is de maga szerint ez véletlen? a minőséget meg kell fizetni én csak arra kérem mennyen egy kört Suzukival utána más német vagy Japán autóval és biztos nem a stiftet fogja választani! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!