Egy Lada mennyit fogyaszt?
"Nyilván nem egy csúcstechnika és nem fog fogyasztási versenyt nyerni. Ilyet én sem írtam. De ne írj valótlanságokat! Az a Renault licences motor nem hasonlítható össze a 60-as évek karburátoros motorjával!"
Te meg ne idézgess és ne játszd meg a nagyokos hozzászólót aki adja a nagy bölcs jedi mestert!
Egyáltalán nem hasonlítottam össze az újat a régivel! Csupán a fentebbi új lada típusokra reagáltam. Fentebb említette valaki. Te ne találj ki valótlanságokat!
Lada 2104 7-9 liter között, hol használod, attól függ. Ebben ugye már van alapjárati takarék kapcsoló, egy télen át 20km-eztem vele, melóba, egyedül. Lemértem, 10 l volt a max.
Korszerűtlen, de nagyon egyszerű autó. Lehet még gyönyörű példányokat találni, a 90-es évekből, ha olcsó, mindenképpen érdemes lecsapni rá, amennyiben napi közlekedésre kell, és nincs 4-500E forintunk autóra. Láttam egyet, amit 80E-ért vett a tulajdonos, patika kocka lada, nagyon megérte.
Ja, alkatrész van, volt , és lesz hozzá. Amíg lesz szegényember, addig lesz lada is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!