Milyen hátsó kerekes autót tudtok ajánlani amihez mindnet lehet kapni bontóban, és annyira mégsem kaki?
Szerintem is, ha számít a sok bontott alkatrész, akkor egyértelmű: BMW.
De ha kicsit merészebb vagy és nem kell a sok hely: MX-5.
Nekem BMW E36-om van. Imádom, ennek ellenére javaslom megtekintésre az MX-5-öt. Vezetési élményben páratlan. És abból is az NA, az elsők. Ha a kinézet is számít: feketében. Esetleg NB....
NB-s MX5-t itthon baromkodásra?
Egyrészt kb alig létezik itthon,ha meg létezik is,akkor is nagyon drága,amit biztos nem kilinccsel előre közlekedéssel csesznék szét.
Kedves #6-os!
1. Az MX-5 a vezetési élményről szól. Lehet vele tötymörögni is, de hidd el, vezettem nem 1x, minden porcikája dinamizmusért könyörög.
2. Nem azt mondtam hogy szét kell rúgni. Lehet ésszel is tolni neki.
3. Ahogy a korábbi kommentemben jeleztem, ha a kérdező merész, csak akkor, mert nem egy olyan tömeg termékről van szó, amit vélhetően keres.
4. Ha tulaj lennél, meglepődnél, mennyi minden kapható hozzá, bontott is és nem horror árú (na nem is olcsó, nem egy Suzuki, az biztos).
5. A példányszám sem alábecsülendő. Van azért merítés. + az MX-5-re van kiváló és ami a legfontosabb: összetartó klub. Segítség, alkatrész.... amit akarsz.
Bár nekem sincs MX-5-öm, de egy barátomnak van ... és egy időben úgy volt én is veszek... tehát van infóm, belsők is szép számmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!