Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ma volt balesetem kocsival,...

Ma volt balesetem kocsival, és most félek még más mellé is beülni. Ilyenkor mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma délelőtt volt egy balesetem, kicsúsztam egy kanyarban, és a lehető legrosszabbat tettem, ráléptem a fékre. Egy korlát fogott meg.Bekötve persze nem voltam...

A kocsi eleje összetört, hűtő, klíma, stb, de ennél nagyobb baj hál' Istennek nem lett.

Kellett délelőtt óta beülnöm más mellé, de annyira félek, hogy inkább becsukom a szemem és kapaszkodok, amibe csak tudok.

Mondtam Apának, hogy én vezetni sem akarok soha többet.

Jobb lesz? Mennyi idő után kellene kicsit mégis vezetnem? Vagy kellene egyáltalán?

Még mindig marcangolom magam, mert meg is halhattam volna a saját hülyeségem és felelőtlenségem miatt.

Túl lehet ezen lenni?

2016. dec. 23. 22:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Ugy altalaban a konfliktusok, problemak kezelesehez. Ovodasok viselkednek igy, dulva-fulva hogy most aztan o tobbet soha de soha es kulonben is.

Baleseted volt, tanultal belole, ennyi. Felesleges hisztizni, tulporogni, eletreszolo traumakent megelni.

2016. dec. 24. 13:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Néhány órája történt a baleset, még lenyugodni sem volt időd, hogyne félnél?

Én egyszer felborultam többször is, a mezőről szedtek össze. Utána egy hétig kocsikra sem bírtam nézni, nemhogy beülni. Pedig nekem az életemet jelentik az autók, állandóan vezetnék, meg minden. Persze el is múlt egy hét után a dolog, neked is elfog.

2016. dec. 24. 13:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek van "tanulópénz" jeges úton. Amíg nem veled történik nem hiszed el mennyire csúszik. Te közepesen szarul jártál. Legalább senki nem sérült meg.

Azonnal, vagy amint lehet ülj vissza a kocsiba. Vezess, mert ha nem ülsz most vissza, később csak rosszabb lesz.

Majd ezután óvatosabb leszel, kezded felfogni mit jelent a gyakorlatban az "útviszonyoknak megfelelő" sebesség :)

2016. dec. 24. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!