Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson hengerperselynek a...

Simson hengerperselynek a végén lévő szoknyából egy kis darab letölt, ha vissza teszem akkor valamilyen hátránya lesz anélkül?

Figyelt kérdés

2016. dec. 22. 17:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Akár elakadhat a gyuru es eltorhet peldaul. En biztos nem tennem ugy vissza.
2016. dec. 22. 17:46
 2/8 A kérdező kommentje:
jóó akkor még abba kéne segítség hogy van egy póthengerem csak abba meg félig bele van szorulva a dugattyú ,azt hogyan lehetne kiszedni ? :D melegítéssel már próbáltam de meg se moccant olajjal is kentem már be és az se segített
2016. dec. 22. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Alábakolod a hengert /fával/,és hidegvágóval kiütöd
2016. dec. 22. 18:18
 4/8 A kérdező kommentje:
jóó
2016. dec. 22. 19:47
 5/8 A kérdező kommentje:
és ha nincs hidegvágóm akkor valami más vascsővel is jó nem ? :D
2016. dec. 22. 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Leejtetted? Akkor el is torzulhatott. Ezt viszonylag könnyen le tudod ellenőrizni. Leszeded a dugattyút, arról meg a gyűrűket és végighúzod a dugót a hengeren. Ha könnyen végigmegy akkor nincs gond, összerakhatod, de ha szorul, akkor meg kell fúratni a hengert. A póthengeredet is meg kéne fúratni, miután kikalapáltad belőle a dugattyút. Természetesen az a dugó már kuka.
2016. dec. 23. 09:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Ennyi tapasztalattal, tudással, és szerszámmal(gondolom ha vágód nincs akkor nyomatékkulcs, indikátor óra, csapágy lehúzó, hézagmérő, stb. sincs) NE SZERELJ MOTORT!

Igazából azt se értem, hogyan tud letörni a persely szoknyája..

2016. dec. 23. 10:06
 8/8 A kérdező kommentje:
utolsónak mondanám képzeld el csapágylehúzón és a hidegvágón kivűl minden szerszámom van , és kijött a dugattyú kicsit jobban felmelegítettem és tudod így hoztam el a simsont egy bontóból mivel jó egy donornak
2016. dec. 23. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!