Hasznos eszköz otthonra egy krokodil emelő?
Nagyon jó ötlet. Én akciósan vettem négyezerért vagy hat éve egy obiban. baromi kényelmes vele dolgozni.
Én is felnikkel együtt cserélem a gumikat.
Persze ez akkor igaz, ha a kocsi körül sima kerámia, vagy beton aljzat van. akkor bármilyen autót könnyedén emelhetsz.
Itt Albertfalván az obiban is láttam, de Budaörsön a Praktiker is tele van krokodillal(2 tonnás)
szóval érdemes venni, nagyon kényelmes bárminek az emeléséhez. Ha hatezer akkor is(ennél rágábban nem láttam)
nézd meg az árgépen, vagy az árukeresőn, aztán irány a bolt
örömteli karácsonyt.
Csak gumicseréhez szerintem nem biztos. Nekem van, de kerékszerénél az autó saját emelőjét szoktam használni, mert az kényelmesebb.
A krokodil emelőnél figyelni kell arra, hogy emelés közben kell tudjon gurulni - ha nem simára betonozott az udvar, akkor ez probléma lehet.
Nekem olyan térkő van, amin a krokodil emelő alá kell tennem egy deszkát, ez meg így már több macera, mint az autó saját emelője (ami viszont egy meglepően jól használható darab).
A krokodilt akkor szoktam használni, ha alámászósan kell szerelni az autót, vagy egyszerre mind a 2 oldalon meg kell emelni.
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Igazából a sima beton adott az udvaron, azon meg lehet emelni. Na meg igazából, ha a kocsi egyik oldalát simán megemeli, akkor mindkét kerékkel lehet bűvészkedni. Most az Obiban Kecskeméten van 7000-ért ez a fajta. Van annak értelme, hogy egy ennél drágábbat vegyek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!