Milyen krossz motort érdemes venni max 250. 000-ért?
Az évjárat lényegtelen, min 125 ccm legyen. Csak terepen használnám unaloműzésként.
Jelenleg van egy Suzuki Ozarkom
[link] (illusztráció)
Ezt nagyon szeretem, de néha úgy érzem kellene némi változatosság. Emiatt kellene egy megbízható, viszonylag olcsón fenntartható motor :)
Nézegettem 2T 125 ccm és 4T 600 ccm-el. Melyik típus lenne jobb vagy esetleg egyéb ötlet?
Elkezdtem az ötleteitek alapján keresni, és a DT esetében nem igen értem mi a különbség köztük mert 16-41 LE-ig írják a teljesítményt:
Van rajta valamilyen motor kód, ami alapján a teljesítmény megállapítható, vagy csak el kéne hinnem amit mondanak?
Verseny krosszokat érdemes nézni? Ahogy nézegetem kb 2x erősebbek az enduroknál (30-40 le).
A verseny krossz le-je kb megegyezik egy 4-500 ccm-es 4T-vel.
Ha erősebb motort szeretnék egy 125 endurónál, akkor érdemesebb lenne inkább 4 üteműt venni, vagy azok már túl nehezek terepen?
400-650 ccm-es quadokkal kellene tartanom az iramot, és nem rég bekerült a csapatba egy suzuki Rm 125 (üzemórás), még rejtély számunkra mibe kerül majd a javítása.
Fura módon az Ozarkal megerőltetés nélkül megyek velük, nehéz terepen meg le is alázza a többit :) (Rm-et az nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!