Kétütemű motorba milyen olajat ajánlotok?
Motorblokkba?
Oda semmilyet se. Mivel kétütemű. 2T olajat mindenképp full szintetikusat ajánlott venni, drágáb de jó. Castrolban van jó áron.
a külön olajozású kétüteműhöz ugyanúgy jóminőségű, akár szintetikus olajat is tölthetsz a kis tertályba, mint a négyüteműbe szoktak.
A blokkba ne önts fullszintetikust, mert ha olajos a kuplungod, akkor csúszni fog..(a blokk nem azonos a forgattyúsházzal)
ezekere a kérdésekre például a homasitában pontos választ kapsz, és válogathatsz is...
Én ezt szeretem a legjobban:
Full szintetikus, és ami nekem nagyon fontos, hogy alig füstöl, és nem olyan nagyon büdös. Persze ennek is van szaga, de pl mostanában egy jó barátom tanácsára ezt vettem:
Ez szintén full szintetikus, de nagyon megutáltam. Sokkal de sokkal büdösebb mint a repsol amit én használtam. S még drágább is..
Van aki szereti a 2t olaj szagot, én nagyon nem. Persze elkerülhetetlen, de azért nem mindegy, hogy mennyire érezni.
Talán furcsa ötletnek tűnik, de mi lenn, ha megpróbálnád a gyárilag előírt minőségű olajat használni?
Kétüteműnél mit értesz azon, hogy "magába a motorblokkba"? :/
A 2T olaj megvan.
A motorblokkal hülyeséget írtam,a hajtómű olajra gondoltam. Oda egy Castrol 10W 40-es motorolaj jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!