Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Weber 45 DCOE karburátorról...

Weber 45 DCOE karburátorról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

07-es ladámra néztem ki ezt a tipust de nem tudom javít e valamit vagy csak a fogyasztást emeli majd meg.

Meg az alábbi linken : [link] azt írják egy garnitúra 35-45 000 forint, viszont néztem a Weber hivatalos oldalát de ott meg 99 000 forint egy darab. [link]

Ezt hogy csinálják?

2016. dec. 18. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:

A motortuning még mindig nem úgy működik, hogy "veszek egy jaó bika karbit, oszt' száz meg százhúsz lóerős lesz a kockalada". A megépített motorhoz kell kiválasztani, felépíteni és behangolni a karburátort.

Széria Lada motorra tök felesleges a 45-ös DCOE. Azt eredetileg a VFTS 160 lóerő körüli, nagyszelepes, nagytengelyes motorjára homologizálták, annak már kell a hengerenkénti fojtószelep és az ekkora torokméret. A gyári Lada-motor viszont a DAAZ karbik 32-es (vagy 2107-1107010 esetén 28/36) torka bőven elég, ennél nagyobb akkor kell, ha több levegő tódul a motorba.

2016. dec. 18. 20:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Ezért kérdeztem mert nem tudom mi a helyzet ilyen téren. 2 ütemű motoroknál viszonylag sokat jelentett hogy egy vagy két mérettel nagyobb karburátort tett rá az ember.

50-es kipufogórendszer mellé és/vagy valami tuning leömlő mellé is elég a gyári karbi?

2016. dec. 18. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy 50-es rendszerhez teljesen jo a gyári!Legrosszabb esetben is eleg atfuvokazni!

De amit megtehetsz es sokat segit az a vágott legszurohaz!

2016. dec. 19. 10:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek. Akkor nem pocsékolom a pénzem karburátorra. Jobbnak látom egy E jelzéses kipufogó rendszerre költeni ezt a pénzt.

További szép napot!

2016. dec. 19. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!