Milyen alsó középkategóriás autót éri megvenni?
Legyen kellően telepakolva biztonsági és kényelmi extrákkal.Prémium vagy inkább átlagos márka full extrássan, benzin/hibrid vagy diesel?
Évi 15-20 ezer km futással.
Mondjuk a 0.9-es Dacia Sandero Stepway elég jó ár/érték arányban. Gondolkodtam rajta, de inkább egy hybrid Toyota Yaris lesz a befutó.
Persze sokat segítene ha leírnád hogy mi a keret, és hogy újban vagy használtban gondolkodsz-e.
Nekem a hybrid yaris nagyon nem jött be. 1.5 benzinmotor alig mozgatja, ráadásul a villanymotor egy "nagyobb" gyorsításnál visít! Persze gyorsulása az nincs, csak megy :(
A prius ugyan úgy visít, de az legalább dinamikusan halad. Persze abba már 1.8 as benzin motor van!
Próbáltam az Auris hibridet is az olyan mint egy prius.
Nekem egyáltalán nem jött be.
Még a Rav4 hibrid hátra van, remélem azt már kielégítőnek fogom találmi, mert nagyon odavagyok érte :)
# 4/4 Időpont ma 17:11
Én az 1.33-as benzines hybridbe gondolkodok. Tesztvezetésen próbáltam, nekem tetszett. Igaz, én 99%-ban csak városban használom a kocsit.
5#
Városban nekem is bejött a yaris, de amint kimentem vele főútra nagyon megváltozott róla a véleményem. Padlógáznál (pl előzés) nagyon búg a villanymotor, olyan érzést vált ki mintha nagyon megindulna, de aztán szinte nem történik semmi sem.
Én az 1.5 L Hibrid Activeot vezettem, fokozatmentes automata váltóval. Nem teszt út volt, hanem egy ilyennel intéztem a folyamatban lévő ügyeimet, egy délelőttön keresztül. 1.6 szivó benzin Corolla sokkal dinamikusabban vezethető! Nekem utóbbi jobban bejött, de ez csak az én véleményem :). Ennek a yarisnak most néztem meg 4.8 M az alapára.
"Ennek a yarisnak most néztem meg 4.8 M az alapára."
Tudom. Nem az alapot venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!