Szerintetek ideális lenne már egy gsx-r 1000-es? Vagy kissebb kéne.
Az Aprilia RS50 után akarod az 1000-res motort? :))
Még a 600-as is túl erős lesz elsőre, nehogy ezrest vegyél már :)) Vagy leginkább egy 500 köbcenti körüli motor lenne még jó tanulásra, pl Suzuki GS500, azért már van benne erő, de nem ölöd meg egyből vele magad, mint a 600-as speedel.
Aki az 50-eshez van szokva, annak egy 125-ös enduro kellemesen erőteljes lesz, egy 250-es ETZ a 24 lóerejével pedig brutális vadállatnak fog tűnni :)
Szerintem ha nem akarod húzni az időt, akkor az 50-es után vegyél egy 250-350 ccm közöttit, ha azzal megy a móka, akkor már jöhet minden.
De amúgy ha A korlátlan jogsira mész, akkor előírás, hogy minimum 600-assal kell vizsgáznod. Persze a tanuló 600-asokra azért minimum egy légbeömlő fojtást szoktak tenni.
Hát hogyne! 0 vezetési tudásodhoz ideális lenne egy 160 lóerős gép.
Bazinga!
Még egy 600-ason is ,,lefosod a bokád" ha kipróbálod :D
Bocs a kifejezésért, de tényleg őrület ahogyan megy egy 600-as is. Szerintem az is túl sok közúti közlekedésre. tesóm idén vett egy ZZR600-as Kawasakit. Kipróbáltam és azt mondtam, én maradok az ETZ 250-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!