Persze. Úgy gondoltam hogy műszakira levenni minden esetleges tuningot. Csak ha a rendőr meglát vele kérhet e valami ilyesmit vagy annyira nem feltünő ha nem lóg ki
2016. dec. 15. 16:38
3/7 anonim válasza:
A sárvédőtől nem szabad kijjebb lógjon, meg azért pont egy vonalban se legyen vele a gumi pereme. Ha azon belül van, akkor ninncs mit szóljon a rendőr. Szerintem még műszakin se kéne ez gond legyen.
2016. dec. 15. 16:41
4/7 A kérdező kommentje:
20mm tudok oldalanként szélesíteni tehát összesen 40mm-t. Így a karosszéria vonalától 3 mm-el bentebb van a gumi.
Ennyi szélesítés tapadás illetve kinézet szempontjából számít valamit vagy nem érdemes kinlódni?
2016. dec. 15. 16:48
5/7 anonim válasza:
Számít nagyon sokat, a kiálláson is sokat javít, de kanyarban iszonyú jó lesz tőle az autó. Nekem volt egy BMW E30-ason ilyen brutál nyomtávszélesítő, nekem ki is lógott egy kicsit a kerék a sárvédő alól. De rögtön vizsga után tettem fel, tehát így volt vizsgája az autónak, azonban a következő műszaki vizsgát már nem érte meg az autó, így nem tudom mi lett volna a sok tuningnak az eredménye a vizsgán (sok minden ki volt cserélve).
2016. dec. 15. 17:25
6/7 A kérdező kommentje:
Úgy veszem ki a szavaidból hogy akkor megéri. Köszönöm a segítséget.:)
Az E30 ért pedig részvétem!
2016. dec. 15. 17:41
7/7 Beviz Elek válasza:
Nekem a felni pereme még épp a sárvédőn belül van, de a gumi már kilóg. Nem problémáztak miatta és sokkal jobban néz ki így. Annyi a különbség hogy én nem pogácsát raktam fel, hanem egy kis ET számú felnit aminek egy kis pereme is van.
Hátránya: mivel felül is épp kilóg a gumi oldala, alul ahogy szűkül picit jobban kint van, taknyos időben mosás után 30km-t megyek és újra kilincsig fekete a kocsi :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!