Szoktatok számlát kérni az autó javíttatásáról? Miért, miért nem?
Újonnan vettem az egyik kocsim, sokáig a hivatalos szervizbe hordtam. Az egy dolog, hogy eleve drága, plusz még az áfa, de nagyon nem is voltam elájulva a szakértelmüktől.
Pár éve viszont ajánlottak nekem egy maszek csákót, sokkal olcsóbb, megbízható, ha kell házhoz megy, hozza - viszi a kocsit. Fizetés zsebbe, számla nélkül.
Mindig feltölti pl. az ablakmosót, tesz a kocsiba illatosítót. Nem nagy dolog ez, de a márkaszervízben soha nem tapasztaltam ilyesmit, egy kiégett izzót nem voltak képesek kicserélni, hacsak külön nem szóltam.
Fele, harmadáron kijövök így.
Kapok számlát, de hogy ténylegesen elvégezték -e az adott javítást/cserét vagy csak beraktak valami bontott cuccot, azt sosem fogom tudni mert nem értek hozzá és nem fogom szétszedni a kocsit, hogy megnézzem az adott alkatrészen, hogy azt tették -e bele ami a számlán szerepel.
Ez egy bizalmi szakma amivel sok helyen keményen visszaélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!