Ha valami szöveges matricát akarok csinálni autóra, azt milyen anyagból kéne, és honnan tudok venni?
Figyelt kérdés
Autóra akorok valami szöveget csinálni, nekem csak az anyag kéne, én abból már kivágom a betűket, csak nem tudom mi lenne jó.2016. dec. 13. 12:09
1/4 anonim válasza:
Dekor fólia. Plotter fólia. Ilyeneknek gondolkozz.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem tudnál valami oldalt vagy boltot, ahonnan beszerezhető?
2016. dec. 13. 18:58
3/4 A kérdező kommentje:
Ezt találtam, ezek autóra jók? Vízállók meg minden?
2016. dec. 13. 19:00
4/4 anonim válasza:
Nem tudom sajnos a pontos negnevezést. Nagyobb nyomtatvány boltban tuti kapsz. Sőt ha kiszerkeszted pl corelban, méretarányosn, akkor ki is vágják. Én 4 éve vágtam az előző autómra (hátsó szélvédő), azóta is sértetlenül rajta van. Kb 0.25-0.5 mm vastag lehet, fehér színű. Ha találok a melóhelyen dobozosat, akor megírom a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!