Ha kívülről láthatóan, olajos a műanyag hűtőrács és védőburkolat, az nagy baj lehet? Valahonnan kiszivárog az olaj a kocsiból?
Be kellene nézni a motorháztető alá is. Elvileg nem kellene ott olajosnak lennie. Ha igen, akkor jó eséllyel szét ment a hengerfej tömítés.
A rángatást, alapjárati rezgést nem tudom hova tenni ez alapján, de ha összefüggésben van a fenti bajjal, akkor lehet, hogy az egyik henger már túlzottan elkopott a kenés hiánya miatt. Az pedig nem szokott egy olcsó mulatság lenni.
Javasolnám, hogy szánd rá azt a pár ezer forintot és kérj egy szakitól véleményt, aki látja is, hogy mi a probléma. Az is lehet, hogy nincs nagy baj, de ennyiből azért nehéz helyes diagnózist adni.
Bocs a félreértelmezett kérdésért. Csak egy kis darab papírral töröltem meg.
Szerencsére nem olaj az amit én annak véltem késő este, mikor megnéztem az autó elejét. Valószínű, hogy páralecsapódás volt, és a fekete burkolaton úgy nézett ki mintha olajos lenne.
De mindenképpen viszem a szervizbe.
Nos, akkor ilyenkor van az, hogy árnyékra vetődtünk! :)
Remélem nem lesz semmi komolyabb bajod! További baleset és hatóságmenteset kívánok! :)
Az egyik probléma megoldódott, sok-sok lyukat kellett behegeszteni a kipufogón az elejétől a végéig. Meg kellett tudni ezek után hogy 'muzsikál' az autó. Továbbra is rángat. Holnap viszem vissza, gyertyacserére, mert ma visszamentem a szervizbe, hogy hogyan működött tegnap és ma. De az is valószínű, hogy a klímában kevés a gáz.
Egyenlőre ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!