Karesz27 kérdése:
Jó estét! Tegnap vásároltam egy mz es 125/1-es motorkerékpárt. Olyan problémám van, hogy a 3. illetve 4. sebességet nem veszi csak ha vissza lökök a váltó karon és utána húzom fel. A váltó karnak van vagy 6-7 cm lógása. Mi lehet a problémája?
Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 18:31
11/14 A kérdező kommentje:
Nem használatra vettem.Nekem tetszik ez a típus ezért igyekeztem közel eredeti állapotút vásárolni.Mivel kivont szürke forgalmis ezért nem kell nekem átíratnom így nem tudom mennyibe kerülnek ezek a dolgok.
2016. dec. 24. 19:56
12/14 anonim válasza:
ja az más. nekem napi használatra kellene.
de meg tudom érteni a döntésedet.
ismerem ezt a típust, ezen tanultam, vizsgáztam:))
de annak már több évtizede. ha már itt tartunk lenne egy kérdésem:
ma is úgy megy a motoros oktatás, hogy nem oktatják hanem az kap engedélyt aki korábban illegálisan megtanult?
25 éve legalábbis így ment...
13/14 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy a mai vizsgáztatásban a pénzbevételnek nagy szerepe van.A vizsgáztatón és a tanuló képességein is sok múlik.
2016. dec. 24. 21:16
14/14 anonim válasza:
a pénz beszedése akkoriban is ment.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!