2/8 anonim válasza:
Melyik?
Mármint melyik audi melyik visszajelző lámpája?
3/8 anonim válasza:
szerintem a kérdező az izzotó lámpára gondol :D
4/8 anonim válasza:
Ha az nem világít és Audid van akkor gyorsan menj vissza oda, ahol parkoltál, mert véletlenül rossz kocsit hoztál el.
5/8 anonim válasza:
A nap leghülyébb kérdése díjat még van esélyed elvinni, h nem jön még egy nálad is nagyobb kérdezőbajnok...
Ha még azt is megmondanád, h milyen audi és milyen visszajelző lámpa, lehet tudnánk is válaszolni. Ugyanis van egy pár visszajelző lámpa...
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Na igen bocsanat torolni akartam ezt a kerdest mert elrontottam amint latszik. De aztan azt irta hogy fel orankent csak 1 kerdest lehet kerdezni es aztan kiment a fejembol. Szoval igen igy ennek a kerdesnek semmi ertelme :)
2016. dec. 11. 23:59
8/8 A kérdező kommentje:
A normalis kerdes :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__829..
2016. dec. 12. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!