Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motor társasházban?!

Motor társasházban?!

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy 50-125cc motort, csak az a bökkenő,hogy panel házban lakunk. Pince van, de nem tudom pontosan,hogy lehet-e ott tárolni motort, vagy sem. Mindenki ír mindent, így összezavarodtam. Garázs bérlésre sajnos nincs lehetőségem. Vannak hasonló emberek, akik társasházban valahol eltudják rejteni a motorjukat? Hogyan oldotta meg?

2016. dec. 9. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Pincébe gyúlékony anyag nem tárolható. A motorban pedig üzemanyag van.
2016. dec. 9. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Pincében tárolás nem engedélyezett tűzvédelmi okok miatt.

Az 50-125 cc mi akar lenni?

125-ös motor 50-es papírokkal lebukásig érvényes, olyan járgányt meg különösen nem ajánlott kétesen tárolni.

2016. dec. 9. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekünk olyan a pince a 8 emeletesben, hogy a bejárati ajtó mellől nyílik a vasajtó és a hosszú folyosón persze tárolnak mindent akinek van kulcsa a pincéhez, elenyésző max 2 ember, kettő bejárat van vélhetően a hosszabb folyosó amit mi is használunk ott nem járkálnak, ezért nincs is gond belőle 7. éve már.

Ha tűz lenne a tömb bal oldalán is van egy bejárat, ott még rövidebb is a közlekedés a lakásokhoz.

2016. dec. 9. 18:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Igy van, 50-125cc, bár az 50cc esélyesebb, de így nem tudom sajnos megoldani ezekszerint..
2016. dec. 11. 11:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is panelben lakom. Én egy beton villanypóznához kötöm ki lánccal, hátsó kerékre U lakat, előre féktárcsa zár. Rossz időben és télen ponyvát rakok rá. Az enyém elég nagy darab gép, úgyhogy esélyem sincs bevinni, de nem is szabad. Sajnos meg kell szokni, hogy mindig le kell zárni, bármi van le kell zárni. Nem szabad elmulasztani, nekem már lopták el egy robogómat. Elrejteni úgy sem tudod, jóban kell lenni a szomszédokkal, akik rálátnak a robogódra és mindent meg kell tenni lopás ellen. Ennyit tehetsz.
2016. dec. 11. 13:31
 6/6 veterán vas ***** válasza:

Szervezés kérdése.

Ha nekem ilyen gondjaim lennének, akkor földobnék egy hirdetést, és 6-8 környékbeli motorossal közösen bérelnék egy garázst.

Mifelénk 12-16000 Ft. egyhavi garázsbérlet.

Az 2000Ft/hó/motor, ami szerintem már egy elfogadható összeg.

2016. dec. 11. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!