Renault Fluence-t vennétek?
Mar vettem.
de sajnos meg nem erkezett meg(julius kozepen erkezik).
ha vennel akkor ne az alapot vedd, kicsi a kulonbseg de megeri a felar,es az 1.5-os dizel jo valasztas.
az elozonek uzenem: [link]
Seat exeo 2009: 6,67pont
Renault thalia98-07: 7,18pont
Volkswagen golf 08: 8,00pont
Renault Laguna 07: 8,51pont
Mercedes C class 07: 7,60pont
Mercedes B class 05: 7,68pont
Renault twingo 07: 8,96pont
Ez csak annyit jelent, goy minden gyartonak vannak jol es kevesbe jol sikerult modelljei.
A Renault az utobbi 3-4 evben latvanyosan javitotta autoinak minoseget, osszefogott tobb gyartoval is.
Mindezt ugy mondom hogy nem vagyok Renault tulaj, soha nem is volt renault-om, de pl a Peugeot 107-est hasznaltam es szerintem nem rossz.
Bocs a hosszu irasert.
Nem mert szar.
Sok újgazdagnak tetszik, hogy ennyiért kap egy presztízs autót aztán ha kiszállsz belőle megkérdezik a haverok/üzlettársak?
Ilyen csúnya az új Thalia? :O
15:53-nak uzenem: az ujgazdagok biztosan nem Renault fognak venni.kicsit kevered a fogalmakat.
Valoban ok gond van nehany francia kocsival.de nem kell altalanositani. A fluence uj modell, meg ha masik modellekbol is pakoltak ossze.A kerdes az volt hogy vennel-e Fluence-t.erre nem valasz hogy a francia kocsik sz@rok.
Valoszinuleg aki igy ocsarolja ezeket a kocsikat az vagy magjarta mar veluk, vagy sose tellene meg egy ilyenre sem nekik, a sz@ros 20 eves astrat nyuzzak.
En vennek.Meg nem volt Renault-om.De egyszer meg lehet probalni.Akar be is johet,eletem nagy valasztasa is lehet.
Ha meg nem, hat eladom.
Ilyen az elet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!