Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Segítene valaki egy idősebb...

Segítene valaki egy idősebb embernek az ebay keresésben?

Figyelt kérdés

Ezt szeretném: [link]

Ha lenne valaki olyan lelkes hogy angolul kikeresné nekem, én sajnos csak oroszul tudok.

Minél olcsóbban, egy régi autóba menne, bármilyen univerzális anyagot

2016. dec. 7. 15:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én szeretek ezt azt át alakítani, a lehető leggazdaságosabb kivitelezésben. (3.5 évig üzemmérnök, csak elegem lett a havi 30-50 túlórából)

[link]

[link]

Ha a szélvédő takarót akku méretre vágod, a széleit leragasztod az alu szalaggal. hely méretétől függően 2-3 rétegbe is mehet. Ezután körbetekered az alu szalaggal, az akkudra méretre vágott szigetelést. Ha gondolod rakhatsz az aljára is. Max 2000 ft-ből megvan, és valószínűleg ugyan azt az eredményt éred el vele. Véleményem szerint, a téli szélvédő takaró 2 vagy 3 rétegben már jobban szigete, mint amit te linkeltél. :)

2016. dec. 7. 19:21
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, ez lesz a leggyorsabb
2016. dec. 8. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!