Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a konkrét hiba, és...

Mi lehet a konkrét hiba, és ez mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés

Skoda Octavia 1.9 TDI 66kw

[link]

Az egyik hibakód a turbónyomás miatt van, a másik pedig az indítással kapcsolatos, azt pontosan nem tudom. Hidegben nehezen indul a kocsi, 2-3 izzítózás után talán egy kicsivel könnyebben indul.

A másik hiba az, hogy néha elfogy az ereje, olyankor egyeltalán nem hajlandó gyorsulni, néha egy ujraindítás segít, de van amikor az sem...

Nagyjából ezek javítása mennyibe kerülhet, illetve mennyire babrás meló?

2016. dec. 5. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Izzító gyertyákat le kell tesztelni, működnek megfelelően

Vákuum csöveket nézd át, ha repedezett, morzsolódik, vagy könnyen lecsúszik a csatlakozókról akkor az összeset cserélni kell. Lehet, hogy kidörzsölődött és elmegy a vákuum. Ha ettől nem lett jobb akkor a turbó nyomást szabályzó szelep lehet rossz. A turbón van egy labda szerű izé, abban van egy membrán, ha az kiszakadt akkor az is okozhatja ezt.

alkatreszek.hu

unixauto.hu

2016. dec. 5. 21:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Akihez vittem, hogy tegye rá a gépre, mondtam az izzítógyertyákat, viszont azt mondta, hogy ha nem kapok rá hibakódot, akkor nem az lesz a gond... valami mást ír a hiba, ez az amit ő sem tudott pontosan :D Nagyjából mennyibe kerül ez a turbós buli? "felújítás", tisztítás nembiztos hogy kell ilyenkor? mármint a drágább része..
2016. dec. 5. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
szerelődet kérdezd, mert az írásidból arra következtetek nem te fogod csinálni.
2016. dec. 5. 22:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Nyilván nem én, aki megnézte, ő nem foglalkozik a motorokkal, csak az elektronikai résszel, tehát csak a hibakódot tudom egyenlőre. Kaptam egy másik helyre telefonszámot, időpontot, de addig is érdekelne, hogy ki mit mond rá, mire számíthatok.
2016. dec. 5. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!