Csak én éreztem a Kiát belül túl műanyagnak? Kia Venga vagy Opel Astra?
Figyelt kérdés
Szerintem utóbbi.Most voltam tesztvezetésen. A KIA váltó hangos és kicsit érzéketlen. A belső nekem túl plastic műanyag. Az ülés kényelmetlen. Más is tapasztalta ezt? Aztán átültem egy Opel Astrába, azzal is elmentünk tesztvezetni. Nos az jóval komfortosabb volt mindenben. Csak én látok ekkora minőségbeli különbséget a két gép között??2016. dec. 4. 19:54
1/2 anonim válasza:
Újrahasznosított, fröccsöntött műanyagból van mindegyikben dögivel, már-már bazári hatást kelt. Az ülést nem tudom, nem próbáltam. Ami biztos, hogy egyik márka se az igényességről, ízlésességről szól. Sajnos a minőségi, jó tapintású beltéri anyagok használatáról se híresek..
2/2 anonim válasza:
Felszereltségi szinttől függ szerintem.
Alap Kia lehet túl műanyag.
Lehet hogy alap astra kevésbé.
Kia niro hibrid autómataval mentem mostanában, az nagyon csendes és jó, belseje is szép volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!