Tudnátok írni női autókat?
Női autók márkája és modell kellenne, tudom hogy nincs ilyen h női autó na de mégis ami egy lányhoz illik.
Nem túl drága, nem túl régi, lehetőleg automata
3M vagy 3,5M ft-ba érdekelne.
Én is nő vagyok, de hidd el, nincs semmi misztikus elképzelésem e témában.
Amikor pasiktól hallom, hogy "női" autó, akkor azt gondolom, hogy meg vannak hibbanva, de ha már egy nő is ezt írja, akkor már nem tudom, hogy mit gondoljak.
Annyi, hogy pasikkal ellentétben a műszaki dolgok mellett a színe is érdekel.
Jelenleg ezüst színű az autóm (nem egy kis Smart-ról, hanem egy régi nagy amcsi kocsiról van szó), de ha pl. a szalonból hoznék ki egyet akkor:
Subaru-ból (Imprenza) kéket.
BMW-ből (5-ös, 7-es), fehéret, feketét, esetleg bordó (metál) lenne a nyerő nálam.
Mustang-ból fehér.
Nyilván a legtöbben használt autót vagyunk kénytelenek venni, így ez a része kicsit mellékes, de ha nagyon ocsmány színe van, akkor nem veszem meg.
Engem nem érdekel a fogyasztás (nem azért mert kő gazdag vagyok, csak nehéz elképzelni egy 200 lóerős autót, ami 4 litert fogyaszt 100-on)
Illetve a terepjárókért (divat terepjárókért) sem vagyok oda.
Tudom, hogy nem segítettem semmit (bocsi), de legalább valami közelit írj (küldj 3 szimpi kocsiról fényképet, aztán megírjuk, hogy melyik illik hozzád a legjobban, ha leírod az igényeidet)
Kb. milyet szeretnél:
dízel
benzines
kombi
3 ajtós
1,9-es
kicsi
hatalmas
vagy bármit, mert az hogy van egy közelítő érték és hogy automata, az még nagyon-nagyon kevés infó.
Meny be kereskedésekbe, próbálj ki minél többet, és válasz olyat ami neked tetszik, meg megfelel az igényeidnek.
Van olyan nő ismerősöm aki Mitsubisi Pajeroval mászkál (5 ajtós) soha nem cserélné kisebbre, de olyan is akad aki 5 ajtós Opel Corsa B-t vezet és nem akar nagyobbat mert neki ez pont megfelelő.
Szomszédom ilyennel száguldozik, nagy, erős, biztonságos, 2 gyerekülés, rengeteg gyerek cucc. Neki ennél kisebb már kicsi lenne. [link]
Ma rájöttem hogyan lehet megkülömböztetni egy női autót XD
Beülsz a vezető ülésbe és lehajtod a napellenzőt. Ha van tükör alkalmas a célra :)
"Az már más tészta hogy egyes nők szeretnek kifejezetten férfias autókat vezetni."
Ezt légyszi magyarázd már meg nekem.
Mit értesz "férfias" autó alatt?
Van benne valami kis mélyedés, ahová a farkukat kell betenni, és így indul?
Semmi mást nem tudok elképzelni, ha "férfias" autóra gondolok.
Vagy akkor menjünk tovább:
Ha ennyire szeparált vagy, akkor írjál már nekem:
- férfias mosógépet
- férfias kávéfőzőt
- férfias TV-t
- férfias háziállatot
- férfias kapucsengőt
meg amit "férfiasnak" gondolsz.
"Az már más tészta hogy egyes nők szeretnek kifejezetten férfias autókat vezetni."
Elolvastad amit írtál???
NEM öltönyben és nyakkendőben járkálnak a nők az utcán, és azon akadsz ki, hogy a nők szeretnek kifejezetten férfiasan öltözködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!