Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok írni női autókat?

Tudnátok írni női autókat?

Figyelt kérdés

Női autók márkája és modell kellenne, tudom hogy nincs ilyen h női autó na de mégis ami egy lányhoz illik.

Nem túl drága, nem túl régi, lehetőleg automata

3M vagy 3,5M ft-ba érdekelne.

2016. nov. 27. 19:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bármelyik márka rózsaszín verziója...
2016. nov. 27. 19:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát én nő vagyok, de eddig ahány autót vettem (használtakat), az ár/érték arány, a műszaki állapot, az alkatrészek ára és tény, hogy ki tudjam nyomni a kuplungot (alacsony vagyok) jobban érdekelt, mint a színe vagy az, hogy mennyite női autó :D...francnak kellett mérnöknek mennem, jöhetnének a rózsaszín verdák
2016. nov. 27. 19:32
 3/11 anonim ***** válasza:

Én is nő vagyok, de hidd el, nincs semmi misztikus elképzelésem e témában.

Amikor pasiktól hallom, hogy "női" autó, akkor azt gondolom, hogy meg vannak hibbanva, de ha már egy nő is ezt írja, akkor már nem tudom, hogy mit gondoljak.

Annyi, hogy pasikkal ellentétben a műszaki dolgok mellett a színe is érdekel.

Jelenleg ezüst színű az autóm (nem egy kis Smart-ról, hanem egy régi nagy amcsi kocsiról van szó), de ha pl. a szalonból hoznék ki egyet akkor:

Subaru-ból (Imprenza) kéket.

BMW-ből (5-ös, 7-es), fehéret, feketét, esetleg bordó (metál) lenne a nyerő nálam.

Mustang-ból fehér.

Nyilván a legtöbben használt autót vagyunk kénytelenek venni, így ez a része kicsit mellékes, de ha nagyon ocsmány színe van, akkor nem veszem meg.

Engem nem érdekel a fogyasztás (nem azért mert kő gazdag vagyok, csak nehéz elképzelni egy 200 lóerős autót, ami 4 litert fogyaszt 100-on)

Illetve a terepjárókért (divat terepjárókért) sem vagyok oda.

Tudom, hogy nem segítettem semmit (bocsi), de legalább valami közelit írj (küldj 3 szimpi kocsiról fényképet, aztán megírjuk, hogy melyik illik hozzád a legjobban, ha leírod az igényeidet)

Kb. milyet szeretnél:

dízel

benzines

kombi

3 ajtós

1,9-es

kicsi

hatalmas

vagy bármit, mert az hogy van egy közelítő érték és hogy automata, az még nagyon-nagyon kevés infó.

2016. nov. 27. 19:46
 4/11 anonim ***** válasza:

Meny be kereskedésekbe, próbálj ki minél többet, és válasz olyat ami neked tetszik, meg megfelel az igényeidnek.

Van olyan nő ismerősöm aki Mitsubisi Pajeroval mászkál (5 ajtós) soha nem cserélné kisebbre, de olyan is akad aki 5 ajtós Opel Corsa B-t vezet és nem akar nagyobbat mert neki ez pont megfelelő.

Szomszédom ilyennel száguldozik, nagy, erős, biztonságos, 2 gyerekülés, rengeteg gyerek cucc. Neki ennél kisebb már kicsi lenne. [link]

2016. nov. 27. 20:18
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
Volkswagen Beetle, Fiat 500, Toyota Yaris, MINI Cooper, Lancia Ypsilon, Alfa Mito. Hirtelen ezek jutottak eszembe, bármelyikből látok egyet, szinte mindegyiket csaj vezeti.
2016. nov. 27. 20:24
 6/11 anonim ***** válasza:
26%
Feleségemnek egy Audi S3 kellett, ami persze pont nem női autó, de viszonylag kicsi, és a legtöbbjüknek tetszik. Mondjuk ő nem egy átlagos csaj :D
2016. nov. 27. 20:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Bármelyik Peugeot vagy kisautók mint pl az Opel Corsa vagy ha prémium akkor Audiból A2 de talán még az A3 vagy BMW-ből az 1-es sorozat mint 116i vagy 120d vagy Mercedesből az A osztály (W168) vagy VW beetle vagy Lupo vagy Ford Fiesta stb vagy a nagyon kisautók között a pl a Smart.
2016. nov. 27. 20:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Ma rájöttem hogyan lehet megkülömböztetni egy női autót XD

Beülsz a vezető ülésbe és lehajtod a napellenzőt. Ha van tükör alkalmas a célra :)

2016. nov. 28. 20:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez nem jó mert már kb minden nem túl régi autóban van a vezető oldali napellenzőben is tükör. Vannak direkt női közönségnek gyártott autók és vannak unisex és még direkt a férfiakat megcélzók. Az már más tészta hogy egyes nők szeretnek kifejezetten férfias autókat vezetni.
2016. nov. 29. 11:41
 10/11 anonim ***** válasza:

"Az már más tészta hogy egyes nők szeretnek kifejezetten férfias autókat vezetni."

Ezt légyszi magyarázd már meg nekem.

Mit értesz "férfias" autó alatt?

Van benne valami kis mélyedés, ahová a farkukat kell betenni, és így indul?

Semmi mást nem tudok elképzelni, ha "férfias" autóra gondolok.

Vagy akkor menjünk tovább:

Ha ennyire szeparált vagy, akkor írjál már nekem:

- férfias mosógépet

- férfias kávéfőzőt

- férfias TV-t

- férfias háziállatot

- férfias kapucsengőt

meg amit "férfiasnak" gondolsz.

"Az már más tészta hogy egyes nők szeretnek kifejezetten férfias autókat vezetni."

Elolvastad amit írtál???

NEM öltönyben és nyakkendőben járkálnak a nők az utcán, és azon akadsz ki, hogy a nők szeretnek kifejezetten férfiasan öltözködni.

2016. nov. 30. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!