Megnőtt az autóm hangja?
Figyelt kérdés
Sajnos nem értek hozzá. Belinkelek egy képet. Megjelöltem rajta mi lyukas rajta.
Olyan kérdésem lenne, hogy hogy hívják azt az alkatrészt?
És hogy hogyan javítható? Csere vagy hegeszthető?
2016. nov. 26. 20:22
1/5 anonim válasza:
Ez csak a kipufogócsonk hővédő lemeze. Ha ez alól jön a hang, akkor valószínűleg elrepedt a kipufogócsonk, de biztosat, csak ennek a lemeznek az eltávolítása után lehet mondani.
2/5 A kérdező kommentje:
Kipufogosnal voltam. De azt mondta ok nem tudjak javitani mert megkell bontani valamit hogy hozzaferjenek. Draga egy ikyennek a javitasa?
2016. nov. 26. 20:59
3/5 plasztik@ä válasza:
nezd meg a hővédő lemezt lehet az repedt el vagy csavarok lazák és rezonál
4/5 A kérdező kommentje:
igazából nagyobb gázadáskor nagy a hangja. főleg ha 1es be ha gyorsítok. Olyan mintha kifújna ott. Nekem azt mondták, hogy megvan repedve a csatlakozásnál. Csak mondom ott nem tudták megcsinálni, mert mit tom én milyen hegesztés kell hozzá, meg megkell bontani valamit, mert nem férni hozzá másképp. Nem értek hozzá. Hát majd elviszem szervízbe azt majd ott megmondják
2016. nov. 27. 22:27
5/5 anonim válasza:
Nincs értelme hegesztgetni, mert újra eltörik. Vegyél egy bontott csonkot és akkor egy darabig jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!