Vannak telefon navi appok amivel sebesség is mérhető (pontosan kb)?
Figyelt kérdés
Próbálkoztam,90-nél mentem ,szakaszosan mutatta,először 70 vmennyit majd 143-at mutatott amikor frissítette a sebességet ...2016. nov. 26. 16:35
1/5 anonim válasza:
A Traffi Hunter mutatja rendesen, bár nem tudom mennyire pontos. Vagy 5-6 kilométerrel mindig kevesebbet mutat mint az autóm, de szerintem félúton lehet az igazság. Mindenesetre ha navi appot keresel akkor ott van a Waze, az rendesen mutatja az aktuális sebességet.
3/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy a valós sebesség kisebb ,mint az óra szerinti.
2016. nov. 26. 17:39
4/5 anonim válasza:
Waze a legjobb, rengeteget próbáltam, kipróbáltam olyan helyeken is, ahol mérik a sebbeséget bizonyos utakon, és ha gyorsabban mész, akkor jelez neked, hogy "lassíts"
Talán 2-4 km eltérés szokott lenni, de az se mindig.
5/5 anonim válasza:
Átlagosan 8% -al mutat többet az óra mit a valós érték.A navi-nál ez majd 0,de valamivel később mutatja a helyes sebességet az adatátvitel miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!