Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elmentem az aszfaltról, lehet...

Feri023 kérdése:

Elmentem az aszfaltról, lehet valami baj?

Figyelt kérdés
Megelőztem egy kamiont de mikor mellé értem ő kimerült egy biciklist engem pedig letolt az útról, nem értünk össze! De az aszfalt kB 3-4 centivel magasabban volt mint a föld mellette és eléggé megvoltak az autót! Csak a bal első és a hátsó kerék menni le az útról! Utána még jöttem vele 50 kilométert és minden jobbra kanyarodásnál úgy éreztem mintha csúszna vagy hogy is mondjam menne oldalra az autó! De rohantam minden csavarra és az Aldi parkolóban tíz percig köröztem jobbra balra de most semmit nem érzek! Lehet hogy csak bemagyarázom magamnak! Vagy csak a hirtelen ijedségtől képzeltem hogy csúszik, mászik oldalra az autó?

2016. nov. 26. 14:35
 1/3 A kérdező kommentje:
*Eléggé megdobta az autót
2016. nov. 26. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Futómű kaphatott egy nagy pofont, érdemes átnézetni, mert jó eséllyel elállítódhatott egy ekkora ütéstől. Kamionosnak én szidnám minden rokonát, de az az igazság, hogy neki sincs könnyű dolga, lehet észre sem vett téged, mert a kamionoknak óriási a holttere, erre nagyon kell ügyeljünk mi személyautósok, mert sokszor nem is látnak minket.
2016. nov. 26. 15:35
 3/3 A kérdező kommentje:

Kamionos vagyok én is!Szar egy élet!

Gondoltam én is a futóműve de akkor ha elengedem a kormányt menne félre! De nekem tök egyenesen megy! Azóta megint mentem 70 km-t de semmit nem érzek! Szerinte csak hirtelen megijedtem és elkeztem kombinálni és bebeszéltem magamnak hogy gáz van!

2016. nov. 26. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!