Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1M Ft-ért melyik autót éri...

1M Ft-ért melyik autót éri megvenni az alábbiak közül? Milyen egyébb hasonló autókat ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Amik tetszenek: seat ibiza, vw golf v, audi a3

Az audi már drága, valaki szerint megy 1millióból nem seatot kéne venni.

Megbízható, olcsón fenntartható, sportos kinézetű, ferdehátú autót szeretnék.

2016. nov. 24. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Én ezekből csak a golfot nem venném, de csak mert nekem nem jön be. Attól még lehet jó.

Már nagyon mindegy, hogy audi vagy más, egy komoly belenyúlás újabb kocsiba sokba fáj. Úgy vegyél autót, hogy legyen valami tartalékod, biztos előjön valami.

2016. nov. 24. 21:20
 2/5 Kornel0427 válasza:
Én egy suzuki ignis 1.5 vvt vennék ezek láncos motorok örök életűek h csak benzin ha viszont diesel akkor 4-es golf 1.9tdi 110 le
2016. nov. 24. 22:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Seat Ibiza 1.4 16v Sport. Kívül-belül sportos kinézet, kagylós ülések, ügyes futómű, megbízható, olcsón fenntartható autó.
2016. nov. 24. 23:35
 4/5 anonim ***** válasza:
A 3 autó nem egy méret kategória! Az Ibiza helyett a Leon illik ebbe a sorba, ami jó is és jóval jobb a minősége is. Én azt venném. (műszakilag a 3 ugyanaz szinte, a prémium felárat fizetgeted nagyjából meg)
2016. nov. 25. 08:59
 5/5 Tomcatters ***** válasza:
0%
En valami szivobenzin japant vennek :D sokkal jobbak :D Pl nissan primera , honda accord , mazda 6 tan 1 misi korul kapsz 1,8 -benzineset is. toyota corolla,avensis ezekbol elsosorban az accordot es az avensist ajanlom :D jol mennek, kenyelmesek ,fogyasztas vegyesen kb 7 literkoruli es megbizhatoak :D
2016. nov. 25. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!