Van egy Bmw E36 316i-m és nagyobb motort szeretnék beletenni. Mennyi pénzbe kerülhet kb. az átalakítás, mi a menete stb?
Ha jól értem akkor csak szórakázni kell és nem is lesz már forgalomba helyezve?
Azt nehéz lenne kivitelezni hogy egy 316-ba legyen hivatalosan 325 motorja. Már hangra is kiszúrja bárki aki autókkal dolgozik hogy nem 4 hanem 6 henger morog és már akkor bukta. Eladáskor eredetiségvizsgálatkor megnézik a motorszámot és akkor is bukta.
Inkább olyat szoktak vicces kedvű emberek hogy az eredetileg is 325i-re ráragasztanak egy 316i jelzést.
Köszönöm a sok információt! :)
Még annyit hozzátennék, hogy tavaly előtt ismerősöm vett egy papíron 316i-t, 320i motor volt benne viszon a vizsgán nem volt leolvasható a motorszám így kapott egy motorkódot
Idáig? Azzal, hogy feltettem egy kérdést hmm.. olvastam a ettől érkesebb kérdéseket is egyébként.. ismét hangsúlyoznám, hogy ez az oldal azért van, hogy kérdéseket tegyen fel az ember..! Ébredj fel! :)
Érdekes csak te vagy ezen felháborodva
"10ezer ft csúszópénz csodákra képes :)"
Van az 50e ft is minimum. De csak amiket hallok és már nem is nagyon merik mert ellenőrzik a vizsgaállomásokat. Akkor már nem egyszerűbb lenne lepapírozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!