Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy Bmw E36 316i-m és...

Spiler22 kérdése:

Van egy Bmw E36 316i-m és nagyobb motort szeretnék beletenni. Mennyi pénzbe kerülhet kb. az átalakítás, mi a menete stb?

Figyelt kérdés
ja és nem szeretném vizsgáztatni szóval valami jó megoldást meghallgatnék! :) köszi

2016. nov. 21. 21:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ha jól értem akkor csak szórakázni kell és nem is lesz már forgalomba helyezve?

Azt nehéz lenne kivitelezni hogy egy 316-ba legyen hivatalosan 325 motorja. Már hangra is kiszúrja bárki aki autókkal dolgozik hogy nem 4 hanem 6 henger morog és már akkor bukta. Eladáskor eredetiségvizsgálatkor megnézik a motorszámot és akkor is bukta.

Inkább olyat szoktak vicces kedvű emberek hogy az eredetileg is 325i-re ráragasztanak egy 316i jelzést.

2016. nov. 22. 00:53
 12/20 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb egy másikat venned amiben van az amit szeretnél. Azt az utat, hogy nem szeretném vizsgáztatni meg felejtsd el. Sok bajtól gondtól óvod meg magad.
2016. nov. 22. 07:43
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok információt! :)

Még annyit hozzátennék, hogy tavaly előtt ismerősöm vett egy papíron 316i-t, 320i motor volt benne viszon a vizsgán nem volt leolvasható a motorszám így kapott egy motorkódot

2016. nov. 22. 08:04
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez de mennyire hihető sztori......gondolom a vizsgasoron csupa dilettans autót még életében nem látott hozzá nem értő hülye dolgozik,akik közül senkinek nem tűnt fel hogy 2 hengerrel több van a kelleténél,meg hogy a motornak köze nincs ahhoz ami a papiron van........
2016. nov. 22. 08:09
 15/20 A kérdező kommentje:
10ezer ft csúszópénz csodákra képes :)
2016. nov. 22. 08:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Jajjj...szerintem nem röhögtesd már ki magad jobban mint idáig tetted.......
2016. nov. 22. 08:27
 17/20 A kérdező kommentje:

Idáig? Azzal, hogy feltettem egy kérdést hmm.. olvastam a ettől érkesebb kérdéseket is egyébként.. ismét hangsúlyoznám, hogy ez az oldal azért van, hogy kérdéseket tegyen fel az ember..! Ébredj fel! :)

Érdekes csak te vagy ezen felháborodva

2016. nov. 22. 08:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem vagyok én felháborodva....csak kérdezed itt a vakot,és közben mindenkit hülyének nézel.......de tudod mit?Sok sikert...cserelj motort,majd menjel okosba vizsgaztatni erre a 10ezres helyre es gond szál se......
2016. nov. 22. 08:45
 19/20 A kérdező kommentje:
Ki a tökömet hülyítek emeber?! Amúgy sem a vizsgáztatáson volt a hangsúly.. dejó, hogy minden kérdéshez jár egy ilyen ember istenem...
2016. nov. 22. 09:01
 20/20 anonim ***** válasza:

"10ezer ft csúszópénz csodákra képes :)"

Van az 50e ft is minimum. De csak amiket hallok és már nem is nagyon merik mert ellenőrzik a vizsgaállomásokat. Akkor már nem egyszerűbb lenne lepapírozni?

2016. nov. 22. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!