Mi a véleményetek az szivar gyűjtöról üzemelt ülés fűtésről?
Saját tapasztalatom az, hogy az olcsóbbak elég hamar tönkremennek. Főleg ha nagy szögben törik, esetleg csúszkál az ülésen be\ki szálláskor.
Úgy általában eléggé sok áramot esznek, így a hidegindítás rövid utak miatt érdemes figyelni az akksi töltöttségét. Nehogy szép lassan lemerítse. Ha mondjuk sokat mész akkor a generátor visszatölt - nem gond. De sok rövid útnál mérném a feszültséget.
Nekem sokat segített egy jó üléshuzat. Azt vettem észre, hogy meleg érzetű anyagok esetén nem fázik a hátam, így nem igényel fűtést sem az ülés Így most van egy ülésre szerelhető feltét. Ugyanúgy néz ki, mint az utólagos ülésfűtés, csak nem kell bedugni. Ha más nincs egy jó meleg polár takaró is csodát művel.
Remélem segít
Nekem is van,,de már nem használom.
Nagyon jól melegítenek.
Én szivargyújtó elosztóról működtettem kettőt,de a biztosíték nem igazán bírta,erőssebbet meg nem raktam bele,így csak eggyet használtam.
Bele lehet régebbi opelba is,bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!