Gyárilag miért nem adtak vonószemet opel astra G hez?
Nekem a H Astrában nem volt. Csodálkoztam is rajta!
3000Ft körül vettem hozzá gyári újat. Biztos ami biztos. Azért megnyugtat hogy ott van a csomagtartóban ha bármikor kellene...
Megtudnám mérni ha volna mit. Ha volna egy gyárim akkor Megtudnám mérni. De így nem.
Az autón lévő furatot nem tudom megmérni.
Amúgy nem csak metrikus menethez van menetfésű meg kaliber. De tolómérővel is lehet mérni..
Persze, h lehet mérni tolómérővel. Csak arra akartam rávilágítani, h nem közönséges menetről van szó, amit hiába van menetfésűd, nyilván ekkora és ilyen típusú menetnél nem fogsz tudni alkalmazni. A bal menet esztergálása nyilván még kivitelezhető, persze ha az opel is bal meneteset csinál. De a menetprofilt is jó lenne ugye jól másolni, nem csak a menetemelkedést és irányt.
Annak, meg aki felhívta a figyelmemet, h a menetkaliber és a menetfésű nem ugyan az, köszi, de én sem most jöttem a 6.20- as falvédővel...
Aztán profilban igazán nem mindegy, h trapéz, zsinor, fűrész, whitwort, stb...
Ehhez ugye nem árt, h már cnc gépen eszerválod, h van megfelelő profilú lapkád.
És még egy dolog. Ehhez honnan szereznél menetfésűt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!