Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyárilag miért nem adtak...

Gyárilag miért nem adtak vonószemet opel astra G hez?

Figyelt kérdés
Nincs a gyári csomagban. Miért? Talán igaz a reklám, hogy egy astra sose robban le? 😀😄😂
2016. nov. 21. 11:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Cnc esztergalyos vagy, de nem tudod a menet meretet? Menetkaliber, tolomero?! millio meg egy mod megtudtad volna nezni mar a menetemelkedest....meg egy menetfuroval is akar. inkabb vegyel masikat bontottan.
2016. nov. 21. 17:40
 12/19 anonim ***** válasza:

Nekem a H Astrában nem volt. Csodálkoztam is rajta!

3000Ft körül vettem hozzá gyári újat. Biztos ami biztos. Azért megnyugtat hogy ott van a csomagtartóban ha bármikor kellene...

2016. nov. 21. 20:18
 13/19 anonim ***** válasza:
Ezt menetfésűvel meg nem nézed, mert ez baromira nem az a menet, meg méret...
2016. nov. 21. 20:24
 14/19 anonim ***** válasza:
Menetfesu es menetkaliber kozott van egy kis kulonbseg. Tolomerovel siman tudja merni a magatmerot.
2016. nov. 21. 20:33
 15/19 A kérdező kommentje:

Megtudnám mérni ha volna mit. Ha volna egy gyárim akkor Megtudnám mérni. De így nem.

Az autón lévő furatot nem tudom megmérni.

Amúgy nem csak metrikus menethez van menetfésű meg kaliber. De tolómérővel is lehet mérni..

2016. nov. 22. 09:41
 16/19 anonim ***** válasza:

Persze, h lehet mérni tolómérővel. Csak arra akartam rávilágítani, h nem közönséges menetről van szó, amit hiába van menetfésűd, nyilván ekkora és ilyen típusú menetnél nem fogsz tudni alkalmazni. A bal menet esztergálása nyilván még kivitelezhető, persze ha az opel is bal meneteset csinál. De a menetprofilt is jó lenne ugye jól másolni, nem csak a menetemelkedést és irányt.

Annak, meg aki felhívta a figyelmemet, h a menetkaliber és a menetfésű nem ugyan az, köszi, de én sem most jöttem a 6.20- as falvédővel...

2016. nov. 22. 09:50
 17/19 A kérdező kommentje:
Menetprofilból általábn kettőt használnak. 55 és 60 fokos. Ezek a gyakoribbak. Ezer százalék hogy. Akettő közül valamelyik. Menetfésűvel meg meglehet mérni akárnilyen menetet amihez van fésű. Kaliberrel általában ellenőrizni szoktunk csak.
2016. nov. 22. 11:27
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát ez az, amihez van fésü... minden szériában gyártott menethez van. Csak nem mindenkinek. Pl egy vasúti kocsi X20- as menetéhez erősen kétlem, h lenne menetfésűd.
2016. nov. 22. 12:41
 19/19 anonim ***** válasza:

Aztán profilban igazán nem mindegy, h trapéz, zsinor, fűrész, whitwort, stb...

Ehhez ugye nem árt, h már cnc gépen eszerválod, h van megfelelő profilú lapkád.

És még egy dolog. Ehhez honnan szereznél menetfésűt?

[link]

2016. nov. 22. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!