Ha megfog a rendől olyan saját autóval aminek a műszakilya bisztosítása jogsi minden rendben csak az okmányirodaideiglenesen kivonta behajtók miat de még nem foglalták le mi a bírság?
Figyelt kérdés
2016. nov. 20. 01:29
1/13 anonim válasza:
kamukérdés: a jogsihoz kell 8 általános
2/13 anonim válasza:
1# talán szerinted nincs meg a kérdezőnek a 8 ?😂😂😂 ezért szeretem ezt az oldalt.
4/13 anonim válasza:
Egy kis igyekezettel tudtál volna több hibát is bele vinni a kérdésbe.
5/13 anonim válasza:
A Kérdezőnek a második osztály sincs meg szerintem. Vagy egy viszonylag okos öt-hatéves trollal állunk szemben (bár a "műszakilya" akkor is fájt...), vagy ha ennél bármennyivel is idősebb, akkor egy retardált troll.
6/13 anonim válasza:
More he tegedet bisztos nemm büntett mega rendör ha nagyon nagyon emberkedik mond neki tovab csicska tuddki vagyok he odatelefonalol az ajfonal tesokra jőnnek seggitenek jagelónak tudni miadolga
7/13 anonim válasza:
Meg van a 8 altalanos a kerdezonek!Csak ufy,hogy 7 elso meg 1 masodik!
8/13 anonim válasza:
1 évig jogsi nélkül vezettem. Sosem fogott meg a rendőr, mert betartottam a szabályokat, és nem okoztam balesetet.
9/13 anonim válasza:
Áhh nem kell hogy megfogjon. Elég ha jön szembe a rendőrautó. Már akkor látják. Agy beleszaladsz egy trafipaxba. Nem is kell hogy megállítson igazoltatni. Elég ha messziről találkozol velük 😀
10/13 anonim válasza:
#8-as: itt nálunk, Borsod megyében akkor is megállítanak és megbüntetnek, ha semmit nem csináltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!