Autóvásárláshoz szeretnék javaslatokat, milyet?
Figyelt kérdés
Városi közlekedésre kellene,hegyekben. Legyen biztonságos,gyereket is szállítanék benne,lehetőleg ne legyen nagyon szervíz igényes,mivel nincs az ismerőseim között szerelő,és nem szeretném minden pénzem rá költeni. 6-700ezer Ft körüli áron.Remélem létezik ilyen :) köszi,Anikó2016. nov. 18. 14:24
1/7 anonim válasza:
Nincsenek csodák, 600-700ezer forintból tizenéves G Astrát, Suzuki Swiftet, Wagon R-t tudsz venni.
Talán még Ford Focus.
A többi lehetöségnél szervizigény is nagyobb, ez már érvényes a Focusra is, a Swifttel szemben.
Bármilyen autót veszel, szervizelni akkor is jell, ha nincs baja.
Olajat, szűrőt a baj megelőzése miatt kell cserélni
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,természetesen nem az alapszervíz kihagyása a cél.Csak jelenleg egy C2-m van,ami többet van a szerelőnél,mint nálam... totál elégedetlen vagyok vele...viszi a pénzt..
2016. nov. 18. 14:57
3/7 anonim válasza:
Ezért ajánlanám én is wagon r-t swiftet jo az astra csak ezek meg rozsdasodásra hajlamosak már azok amik ebbe az árba kapható
4/7 anonim válasza:
Itt németben ennyiért már kifoghatsz egy 2004 utáni Focust. Azok remek konstrukciók.
5/7 Beviz Elek válasza:
Ott németben... de mire hazaviszi, megcsinálja a papírmunkát?
Nemrég itt egy Golf IV-t ajándékoztak el egy idegennek. Beállt az egyik kerékcsapágy, vett egy új kocsit, a Golfot meg a scrap yardra akarta vitetni a tulaj.
Szóval itt is bele lehet futni olcsó vételbe, de ez kivárós történet :D
6/7 anonim válasza:
Ebbe az árkategóriába már Ignist is lehet venni, ami szerintem sokkal jobb mint egy swift vagy vagonr.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a javaslatokat :)
2016. nov. 19. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!