Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudok mondani nagyon olcsó...

Tudok mondani nagyon olcsó autókat?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy hobbi autót amit lehet szerelgetni meg ilyenek. Lényeg, hogy az alap autó olcsó legyen.

2016. nov. 17. 14:23
1 2
 11/13 anonim válasza:
Barkast hagyd ha nem mazochista vagy. Inkább egy 353as Waresz. u.a. a hajtás csak jobban hozzáférsz. Azon lehet szerelgetni meg kell is
2016. nov. 17. 17:51
 12/13 anonim ***** válasza:
szerintem erre a célra bármilyen huszonéves megteszi. Jófogásra beírod h 50-100 ezerig az ár ,és válogathatsz a sok roncs között.
2016. nov. 17. 19:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Igazából mindegy, mert bármilyen autót veszel, határ a csillagos ég. Egy Trabant tökéletes. Viszonylag olcsók a hozzávalók és már akár 30 000-től tudsz venni olyat ami papírokkal is rendelkezik. Nekem sok Trabis ismerősöm van, én magam is Trabis vagyok.

Ha Trabant mellett döntesz egyet kérünk, mégpedig azt, hogy vigyázz rá és ne pocsékold el! Már nem gyártják őket, meg kell őrizni ami van! Ha azt veszel és egyszer tovább adsz rajta, olyannak add akinél jó kezekben lesz.

Ha akarsz egy kalandot, vegyél egy Trabantot! :)

2016. nov. 20. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!