Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket vennétek? Audi A1...

Melyiket vennétek? Audi A1 Sportsback, Mini Cooper, BMW 1?

Figyelt kérdés
Fiatal nőnek, főként városi használatra.

2016. nov. 17. 09:29
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Ezek közül BMW 1 egyértelműen! Annak legalább autó formája van.
2016. nov. 17. 09:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, Feleségem, mindenképp ilyen kisebb autót szeretne, és ez a 3 ami tetszik neki, tehát igen csak ezek jöhetnek szóba. Igazából neki nem az a lényeg, hogy mekkora a kocsi, mert vehetnék neki akár BMW limuzint is, hanem hogy kisebb, pörgősebb, belül szép-kényelmes legyen, keveset fogyasszon, és bírja jó pár évig a "strapát".
2016. nov. 17. 09:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Audi A1, mechanikailag is nagyon rendben van, és szerintem szép autó egy nőnek. A Minivel egy csomó probléma van, az 1-es BMW pedig nekem nem tetszik, bár ízlések és pofonok.
2016. nov. 17. 09:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2016. nov. 17. 09:45
 5/9 Tomcatters ***** válasza:
Haaat ebből a 3 ból talán az audit javasolnám ,formailag sztem az a leg szebb , megbizhatóságilag kb egyforma a BMW vel... Minivel több gubanc van átlagba
2016. nov. 17. 09:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Én inkább Mazda 3 Hatchback-et vagy Honda Civic-et vennék.
2016. nov. 17. 11:35
 7/9 Tomcatters ***** válasza:
Utolsó, nekem is pl Honda van.... Accord, en se cserélném semmire :D
2016. nov. 17. 12:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nőről van szó akkor jó az A1 is és szerintem ez a legnőiesebb autó közöttük. A Mini Cooper gyak egy bmw. De ha BMW akkor már mindenképpen 1-eset érdemes venni mert jól tartja az értékét és nincs olyan sok belőle mint más bmwkből.
2016. nov. 17. 13:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha ebből háromból kell választani, én is az Audit venném. Ha esetleg bővül a lista, a Toyoták között is nézzetek szét.
2016. nov. 18. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!