Érdemes felrakni a 10 éves téli gumikat, vagy az már annyit ér télen, mint a nyári gumi?
Figyelt kérdés
A profil mélysége még majdnem olyan mintha új lenne,de nem éppen a legjobb márka."MATADOR"2016. nov. 16. 14:26
11/18 A kérdező kommentje:
Azt hiszem jövőre inkább 4 évszakosat veszek,mert rám öregszik mindig a téli gumi.Az én autó használatomhoz megfelel az is :)
2016. nov. 16. 15:21
12/18 anonim válasza:
Na a 4 evszakos lesz még egy karrier.....gyakorlatilag semmire sem való....főleg abban az árfekvésben amennyiert valoszinuleg te venned!
13/18 anonim válasza:
A szocializmusban sem volt téli gumi, mégis volt aki életben maradt nélküle. Talán neked is sikerül.
14/18 anonim válasza:
Mi masfel honapja vettunk a nejemnek egy kis autot, csak balf..sz modjara nem neztuk a gumit mikori, csak a profilmelyseget. Aztan elvittuk a szerelohoz atrakatni a telit, azt mondja, tudjuk-e, hogy ezek a regi gumik 2002-esek? :D Fuuu bammeg, mondom nem, nem neztuk. Azt mondta surgosen vitessuk a hulladekba :DDD
15/18 A kérdező kommentje:
Kicsit utána böngésztem és annyira nem szidják mint a bokrot! [link]
2016. nov. 16. 15:34
16/18 anonim válasza:
Én az egyik autóról a 12 éves Michelineket dobtam le a tavasszal, azok is teljesen újszerűek voltak ránézésre, a Michelin amúgy is arról híres, hogy alig kopik. De a tapadása már elég sz*r volt, a széle is ki volt repedezve. És ez az akkori legjobb Michelin Alpin téligumi volt. A Matador pedig sz*r újonnan is, nemhogy 10 évesen. Bár ha nagyon nincs rá keret, és nem túl erős az autód, akkor éppenséggel jobb, mint a nyárigumi, de csak óvatosan járkálj vele.
17/18 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen autóra és milyen nyári gumi helyett használnád. Nálunk tizenéves nyári helyett tettem fel 8 éves használt és gagyi kategóriájú tèlit (Snowwolfot talán) 2107-es Ladára. Ég és föld a különbség.
A nyárival havon max 20-30 km/h-val lehetett menni, felette irányíthatatlanná vált a kocsi, a télivel viszont biztonságos volt városban az ötven-hatvanas tempo, pedig már csak 5mm a profilmélység.
18/18 anonim válasza:
Minden esetben a nyari er tobbet, csak tudni kell az utviszonyoknak megfeleloen vezetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!