Az első autóm megvásárlása előtt állok. A munkám miatt rengeteget kell autóznom, így mindenképp olyan autót szeretnék, aminek alacsony a fogyasztása. Ma lefoglalóztam egy autót, változtatni még lehet rajta, egy Chevrolet, mennyire jó autó?
Figyelt kérdés
Chevrolet Aveo 1.2 8V Star-ról lenne szó. 2008-as, 155.000km van benne, külseje, belseje nagyon szép, megkímélt. Azt mondták, átlag 5L fogyasztása lehet ezeknek az autóknak, de nyilván a kereskedő fényezi. Van valakinek tapasztalata ezzel az autóval?2016. nov. 15. 19:27
12/15 anonim válasza:
Utólag már hiába okoskodik bárki, mennyid van rá?
Mennyi az a rengeteg?
Ha olyan sokat autózol akkor nem ilyen kávédarlóban kell gondolkozni ami kicsi, nem megy stb. Kell venni egy jó állapotú dízelt, nekem az 1.9 TDI minden elvárást felülmúlt, de ha keletre húz a szíved akkor valami Toyota-t aztán kész.
13/15 A kérdező kommentje:
50-et tettem foglalóba, de az autókereskedésen belül bármelyikre átrakhatom a foglalót. Tehát az autókereskedésen belül bármelyikre kicserélem.
Egy kis Kia picantot néztem még ki ami szintén ott van, de nagyon lepukkant a belseje, és 1 éve ott áll. az 550 ezerért volt. Ezt az aveot 700-ért venném.
2016. nov. 25. 19:38
15/15 anonim válasza:
Ott rontottad el hogy kereskedőtől vásárolsz. Fele annyirért megvetted volna magánszemélytől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!