Golf IV.5 ajtós beázik?
Utóbbi másfél hétben szinte minden nap esett az eső, és vasárnap gondoltam kitakarítom. Jobb oldali hátsó ülés előtt lévő kárpit tocsogott a vízben, a bal oldali is érezhetően nedves volt. Korábban garázsban állt a kocsi, de az utóbbi fél évben kiszorult onnan és egyhamar nem is kerül vissza. Legjobb esetben kb 1 év múlva tudom használni megint a garázst, mert tele van építőanyaggal.
Az autó minden nap viszonylag meredek lejtőn áll, orral felfelé. 6 méter alatt kb 1.5 méter szintkülönbség.
Az első üléseknél lévő kárpitok, és az összes ülés száraz. Az ajtók kéder gumijai jó állapotúak, nem szakadtak sehol sem. Az ajtók illesztési hézagai is jónak látszanak. A fűtő radiátor nem ereszt.
Egy beázási forrás meg lett. A pollen szűrő ház gumi tömítése elöregedett, ezt kicseréltem.
Ma locsoltam sokáig az ajtó illesztési hézagjait autómosóba, de nem láttam vízátfolyást a kéder gumikon.
Még kaptam egy újabb tippet is: a hátsó lámpa tömítés elöregedése is okozhat beázást, mert valahogyan a hátsó ülések elé folyik onnan a víz. Ez is száraznak tünt. Reméllem már nem ázik be sehol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!