Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a vélemény a LIQUI MOLY...

Mi a vélemény a LIQUI MOLY MOTOROLAJ-ról ki, használta, tapasztalat?

Figyelt kérdés

2016. nov. 12. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Jó olaj.
2016. nov. 12. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
A LIQUI MOLY német márka, szerintem biztosan jó minőségű, de és még nem próbáltam.
2016. nov. 12. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó minőségű, bátran ajánlható.
2016. nov. 12. 19:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Én ezt használom MoS 2 adalékkal és jó nagyon.A motor valamivel halkabban jár.(TOP TEC 4600 5W-30)A neten is teszteltek olajakat sok vezető márkát.A neves gyártók azonos olajai a nyomás teszten jóval kisebb nyomatékon kiszorultak és nem kentek.Ez azért nem annyira mérvadó,mert nem üzemi hőfokon történt,melegen,ha nem hideg olajnál,de jelenthet valamit,mert a sűrűségük közel azonos,5W-40, és a hőmérsékletük azonos volt.A motor olaj tere teljesen tiszta.8 000-max 10 000-ként ezt is cserélem,mert ez sem bírja ki 30 000-ig mint mi rá van írva,és másik olaj sem.Hátránya: az ára.
2016. nov. 13. 00:30
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Hááát én ennyit életemben nem is adtam még motorolajért és nem is valószínű hogy fogok. De biztos jó :D
2016. nov. 13. 00:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Én régebben akartam ilyen olajat venni, de lebeszéltek róla. Mert állítólag ez egy "sz@r" hidrokrakk olaj, nem is PAO az alapolaja. Tehát hiába van rajta, hogy full szintetikus, valójában nem az.

Úgyhogy letettem róla, így tapasztalatom nincs igazán. LM üzemanyag adalékokat használtam már, azokkal pozitív volt a tapasztalatom. Tehát szerintem az olaj sem lehet annyira gagyi.

2016. nov. 13. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!