Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tanácsoltok, mi lehet a gond?

Mit tanácsoltok, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Sziasztok autó rajongók és autó barátok. Meg keseriti az életem ez a kis rosszaság. Arrol van szó hogy van egy Mockbuj tipusu autom nem akarnám le cserélni mert elég jó de mostanában annyira nem. Szoval gyakran előfordul hogy mikor nagy nehezen beröffen akkor fel pörög a motor és füstöl az egész ez mitől van?? Valamint hogy megyek megyek egyszercsak le hörög már majdnem le áll mikor "visszaindul"? Olyan mintha a gáz pedál önálló életre kelne fel pörög megáll aztán nem is indul. Gondolhatjátok milyen elmenni ezzel nyaralni kész tippmix. Furcsa morgásokat is hallani a motorból mély hangokat néha. Teljesen fura a műszerfal világítása is annak függvényében változik hogy megy vagy nem megy néha vibrál az egész nagyon ijesztő. Ja azt még nem is mondtam kb akkor indul amikor akar van hogy egy óráig köszörülöm mire nagy nehezen megadja magát, akkor megint a felpörgés világít az egész. Ha hegyre kell menni inkább meg se próbálom. Ja és még van furcsaság néha magától bekapcsol az irányjelző mikor melyik néha meg a magnó. Ezeken felül hibátlan. Mit gondoltok köszi a válaszokat

2016. nov. 10. 12:08
 1/9 anonim ***** válasza:

"Ezeken felül hibátlan"

Na ja!Azt látjuk!Vagyis olvassuk!Szinte hibátlan,éppen csak a torka véres!

De hát ilyen egy igazi szovjet gép!önálló életre kel!!

Szerelő vagy egyaltalan valami hozzáértő mikor látta utoljára?Vagy évek óta knoztatod így szerencsétlent,higy lóg a bele,de azert jarsz vele?!

2016. nov. 10. 12:23
 2/9 anonim ***** válasza:
A Mockbuj micsoda?
2016. nov. 10. 12:32
 3/9 veterán vas ***** válasza:

"Mockbuj.....füstöl..hörög..fura..ezen felül hibátlan".

/ide most jó lenne egy hatalmas sírvaröhögös smile/

2016. nov. 10. 12:36
 4/9 anonim ***** válasza:
nyilván Kárpátaljáról ír a barátunk és egy Moszkvics a jármű. Ami nyilván egy hulladék már, de alighanem nem veti fel a kérdezőt a pénz. Azért én elmennék egy szerelőhöz, aki rendbe teszi a motort, mert a gyújtás, üzemanyag ellátás és az elektromosság terén lenne mit javítani rajta.
2016. nov. 10. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Én még tanultam oroszt általánosban, de csak most jövök rá, hogy ez alighanem Moszkvics akar lenni.
2016. nov. 10. 12:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Kicsit olyan ez, mint állítólag egyszer egy nyugati turista olyan bolgár várost keresett, hogy Bapha.
2016. nov. 10. 12:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyszer kb 35 éve alkudtam egy Moszkvicsra a vásárban. Aztán, amikor elmentünk próbaútra, mondtam a tulajnak, bocs, csak egy fiatalkori botlás volt részemről, hogy ilyen autót akartam venni. Komolyan, mintha lódobogás jött volna a motortérből. :-))
2016. nov. 11. 06:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Van pénzem de időm nincs rá mire munkába be érek lemegy a nap föleg ha nem röffen de mindegy majd meg javul
2016. nov. 11. 13:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Na ja....majd megjavul...nyilvan csak úgy magatól....egy bibliát tegyel a tetejere hatha ugy meg jobban fog menni ez az öngyogyulas
2016. nov. 11. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!