Mondanátok véleményeket a Peugeot 206-osról?
Figyelt kérdés
benzines2016. nov. 7. 17:24
1/4 anonim válasza:
lánynak esetleg, mert csajos. Az 1.1-es nagyon gyenge, 1.4-es motorral vállalható. A beltere el tudja hagyni magát, nyöszög, szétehullik. Érdemes a rozsdát is figyelni a hátsó kerékívnél. Elektromos nyűgjei előfordulnak, ilyen tekintetben is igazi francia. De nem rossz kiskocsi és egész jó áron ki lehet fogni szép, megkímélt példányokat is. Ilyet kell keresni.
3/4 anonim válasza:
Édes anyukámnak ilyen kocsija van 1.1-es neki bőven elég .. De hozzáteszem vidéken lakunk átjár vele a szomszéd településekre dolgozni ha épp olyan idő van . De a beltere iszonyú picike .. Ő is volt hogy vitt a kocsiban 4 (azaz négy ) muskátlit és amikor elment mellettem kocsival tudatosult benne hogy engem már nem tud felvenni mert nem férek el . Amúgy neki nagyon patentül működik de csak akkor megy az autó ha egyedül van . Barátnővel is szervezgették hogy mennek nyaralni de arra is el kellet kérnie Édes Apukám kocsiját mert 3-man már nem fértek el benne .
4/4 anonim válasza:
Én szeretem a 206-osokat, de tény, hogy van egy pár kritikus pont, amire figyelni kell. Pl: váltó (itt is elsősorban a rudazatok, amik előszeretettel leesnek út közben és nem tudsz váltani), hátsó futómű. A kormány rendszerint szétmállik, a beltér zöröghet. Elektromos gondok előfordulhatnak, de semmi komoly. Cserében egy nagyon jó kiskocsi, jó rugózás és úttartás, könnyű pedálok, "sajátos" üléspozíció, kényelmes ülések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!