Hogyan működik az utastér előfűtés?
Toyota corolla-t (diesel) vásároltunk 1 éve, amelyben van utastér előfűtési rendszer (Dániából érkezett). Erre egy gomb használandó. Elvileg hamarabb felfűti a vizet, amellyel a belső térben is meleg lesz hamarabb. A használati könyvben csak annyi van, hogy 70 mp alatt indul és újabb 70 mp alatt eléri a megfelelő teljesítményt, és már indulhatunk is a kocsival. De nem veszem észre, hogy gyorsabban melegedne a hűtővíz.... Nagyjából ugyanúgy mint normál működés mellett... Neten nem találok leírást.... Egy Avensises írta, hogy ilyenkor a klímát be kell kapcsolni, magas hőfokra, nagy fordulatra.... Ezt én most hallom először.... Idáig lekapcsoltam a ventillátort, hogy hamarabb melegedjen a víz... Segítsetek lécci, hogyan kell használni, hogy jól működjön!
Aki még nem hallott róla, vagy csak elképzelése van kérem, ne írjon. Tapasztalatokat szeretnék :)
a gúgliban keress rá a pontos típusra, töltsd le az elektromos rajzát(akár dánul) és azon kiderül mi mit működtet, és mikor.
az elektromos rajz a legcélravezetőbb.
(nekem eddig még mindig bejött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!