Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel astra h hibakód. Mi...

Opel astra h hibakód. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2008as opel h astráról van szó, világít a kis lámpája(autó és benne egy kis kulcs). Azt olvastam úgy lehetne megnézni a problémát hogy benyomom a fék+gázt ráadom a gyújtást,megszámolom a villogást és kikeresem a táblázatban.Ha benyomom fék+gázt+gyújtás akkor elalszik,egyet sem villan. Beindítás után pedig ég tovább. Megoldás? Köszönöm előre.

2016. nov. 7. 09:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha a villogtatas meg idetlenkedes helyett elvinned valami normalis helyre ahol par ezerert radugjak gépre és rögtön látszik minden!
2016. nov. 7. 09:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudod az a baj már több "normális" helyre is vittem és több kárt csinálnak mint hasznot... Nem vagyok hülye az autókhoz úgyhogy ennyi csalódás után amit csak tudok magamnak csinálok. Olyan embernek tettem fel a kérdést aki konyít hozzá és tudja a teendőt.
2016. nov. 7. 10:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Amúgy kb 3-4 ezer Ft-ért lehet venni blutooth-os hibakód olvasót. Okostelefon kell hozzá.

ELM327 a neve.

2016. nov. 7. 18:32
 4/4 anonim válasza:
Valamit félreértettél. A H astránál nem villogtatni kell, hanem fék+gáz+gyújtás és a kilométerszámlálón fogja kiírni a hibakódot. (Nekem is ilyenem van)
2016. nov. 8. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!