Erdemes elmenekulni a rendor elol?
Figyelt kérdés
Sziasztok egy honda cr 250-esem van, meg nem talakoztam rendorrel, erdemes lenne elmenekulni?
Nem nagyon szoktam kozuton menni maxx foldutig.
2016. nov. 6. 19:44
11/16 anonim válasza:
Történetesen pont egy CR 250-el léptem meg én is előlünk, kb. 3 éve. Lementem a földútra, megkerültem a fél falut, és a kertemben mentem be az udvaromra, hamar beszaladtam a házba, ledobtam a sáros cuccokat, stb. Nem telt el 15 perc, már a kapuban voltak. Tudták jól hogy én voltam, de mindent tagadtam, aztán végül feladták, de azt mondták, hogyha mégegyszer elkapnak, nem úszom meg. Hát azóta el is lett adva a motor :D
12/16 A kérdező kommentje:
Eleg elkepzelhetelennek tartottam ,azert ez nem az miami helyszinelok. Annyit tudok hogy van benne kamera ami rogzit mindent.
9: koszi a valaszod. Csak neha endurozok maskepp palyara viszem , de valahogy elkell gurulni a foldutig. Aza gond hogy ha megallok akkor is eleg sokba faj.
2016. nov. 6. 20:54
13/16 A kérdező kommentje:
En is ilyesmitol felek hogy utanna a kapuban kotnenek ki, bar en ugy tudom nem vagyok koteles beengedni oket.
2016. nov. 6. 20:57
14/16 anonim válasza:
Mi is sokat motorozgatunk így crossokkal.Már kergettek minket is de semmi extra.Földúton úgy se jön utánnad.Amugy nem kell parázni menekülés közben csak normál tempóban elmenni.Ha sietsz és izgulsz annak nem lessz jó vége.Könnyen összetörheted magad.Én azt mondom hogy kerülni kell a feltünést.Csak akkor megyek be lakott területre ha nagyon muszáj,ha nincs más út amerre mehetnék.Ha meg kergetnek nem állok meg hanem lelépek.Haza meg ilyenkor még véletlenül se menny.Akkor a legkönnyebb kiszúrni.El kell bújni egy benőtt bokros helyen aztán kivárni hogy elmenjenek.
15/16 A kérdező kommentje:
14: eddig legertelmesebb valasz, koszonom. :)
2016. nov. 7. 06:06
16/16 anonim válasza:
Vagy szépen megvárják, h haza menj... Oszt bújkálhatsz egész nap a bokorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!